SALTO SYSTEMS

ALT HVAD DU SKAL VIDE OM SALTO SYSTEMS

SALTO SYSTEMS er professionel adgangskontrol beregnet til montage på standard modul låsekasser. Med SALTO adgangskontrol kan du optimere sikkerheden betydeligt på en både enkel og billig måde. 

Elektronisk adgangskontrol vinder større og større indpas i Danmark. Det skyldes, at systemer som SALTO er en særdeles pålidelig løsning i kampen mod indbrud. SALTO giver dig stor brugervenlighed, bedre sikkerhed samt økonomiske besparelser, idet systemet er en billigere løsning sammenlignet med mange andre alarmsystemer.

SALTO har den fordel, at eksisterende låsesystemer samt låsekasser kan bruges og kan nemt kombineres med eksisterende låsecylindre, og bygningen skal ikke kabelføres.

 

 

MÅLGRUPPE & TILBEHØR TIL SALTO SYSTEMS

SALTO adgangskontrol er et oplagt valg til både skoler, institutioner, private hjem og virksomheder i alle størrelser. Med ganske få midler kan der opnås en både effektiv og pålidelig nøglehåndtering, som alle har gavn af. Installationen er billig og ukompliceret og kan foretages uden kabellægning eller andre større indgreb. Således får du hurtigt glæde af din nye adgangskontrol.

SALTO kan etableres offline på alle almindelige modullåsekasser og holder sig hele tiden opdateret med ændringer foretaget i softwaren, det kan være forsvundne nøgler, nye brugere eller lignende.

Vi har også alt relevant udstyr, såsom greb og bagplader, programmeringsnøgle, funktionsnøgle og brugernøgler. SALTO adgangskontrol er som standard monteret med grebspind til dørtykkelser på 40-50 mm.

Er det nødvendigt at udskifte låsekassen, hjælper vi også gerne med det.

 

KONTAKT OS

Alle vores medarbejdere er veluddannede og erfarne håndværkere, som har mange års erfaring med montering af SALTO adgangskontrol. Har du spørgsmål SALTO SYSTEMS eller andre af vores produkter, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller mail bagger@bagger-laase.dk, så står vi til rådighed med vejledning og information.

Kompetent, hurtigt og professionel eksekvering Tusind tak for en utrolig god behandling, og for det utrættelige store arbejde I har gjort for at hjælpe os - det er vi meget taknemmelige for.
Susanne Mikkelsen
Privat kunde
Meget hjælpsome Tak for hjælpen forleden. Jeres medarbejder Rene vil jeg også gerne rose, han var meget hjælpsom og serviceminded.
Peter Grathwohl
Boligudlejer
Altid loyal og godt samarbejde Vi sætter pris på det loyale og gode samarbejde!
Henrik Kjærulff
A & O Carstensen

MERE INFORMATION OM SALTO

SALTO PLALFORM

Fleksibilitet, sikkerhed og omkostningseffektivitet er nøgleordene i SALTO platform. Uanset hvilket trådløst SALTO SYSTEM du vælger, er det fuldt integreret med SALTO platform, hvilket gør det nemt at opgradere efter behov.

Dermed opnår du en langtidsholdbar løsning, som løbende tilpasser sig virksomheden uden udgifter til nyt hardware. SALTO platform danner således et solidt fundament for en moderne adgangskontrol, I kan have glæde af i mange år fremover. 

 

SÅDAN VIRKER DET

SALTO trådløse system styres gennem Pro Access eller HAMS SQL software, der kan håndtere op til 4.000.000 brugere og hele 64.000 enheder. Dermed er det muligt for brugerne at håndtere et komplet trådløst netværk inklusiv alle eksisterende SALTO offline enheder.

SALTO platform med tilhørende trådløse systemer er således en yderst kapacitetstung løsning, som er velegnet til selv meget krævende opgaver.

SALTO WIRELESS

Med SALTO wireless kan du kontrollere samtlige døre fra ét sted - helt uden ledninger. Det smarte real-time batteridrevne system er 100 % trådløst og styres nemt med computermusen. Det betyder, at du med få klik kan overvåge din adgangskontrol, slette nøglekort samt downloade audit trail information efter behov.

Dermed har du altid fuld kontrol over bygningens døre og kan opretholde et højt sikkerhedsniveau. 

 

TEKNOLOGIEN BAG SYSTEMET

SALTO wireless system fungerer ved hjælp af moderne og højteknologisk radiofrekvensteknologi. Gatewayen forbinder computeren med det trådløse netværk, hvilket sikrer real-time information til modtageren.

En enkelt gateway kan styre flere trådløse langskilte og repeaters på én gang, hvilket gør systemet meget fleksibelt. Vælg mellem flere forskellige modeller og funktionsniveauer.

 

Gode råd om hvordan du holder indbrudstyven ude!

Vi har samlet en masse gode råd om hvordan du selv kan formindske tyvens chancer for indbrud i din bolig eller virksomhed.

Jeg vil gerne se de gode råd

MERE INFORMATION OM SALTO

SALTO ELEKTRONISKE CYLINDRE

Hvis du ønsker et sikkert elektronisk låsesystem, og har du svært ved at finde en løsning, som passer til ejedommens dørtyper, så er SALTO elektroniske cylindre af en alsidig og kompakt størrelse, som gør dem ideelle til døre, hvor konventionelle elektroniske dørgreb ikke kan monteres.

HØJERE SIKKERHED

Der er mange gode grunde til at vælge SALTO elektroniske cylindre. For det første er de kompatible med den moderne NFC teknologi, der tillader NFC-aktiverede mobiltelefoner at agere som berøringsfrie datamedier til nem kontrol af døre. For det andet er det nemt at se kortbrugerens færden i hændelsesloggen, hvilket øger sikkerheden markant.

Sidst men ikke mindst er SALTO elektroniske cylindre udstyret med skjulte skruer og højresistent, hærdet borebeskyttelse for højere tryghed og finere æstetik.

Top