Tilmeld dig nyhedsbrev

Salto

Alt hvad du skal vide om SALTO

Salto er professionel adgangskontrol beregnet til montage på standard modul låsekasser. Med Salto adgangskontrol kan du optimere sikkerheden betydeligt på en både enkel og billig måde. Salto fungerer ved, at en adgangskontrol monteres på den eksisterende låsekasse.

Med denne adgangskontrol har du altid overblik over, hvem der kommer og går i dit hjem. Salto er opbygget af en programmeringsnøgle samt tilhørende funktionsnøgle og brugernøgler. Bagger Låse & Alarm tilbyder dig professionel montering af din nye Salto adgangskontrol.

 

Billigt og effektivt

Elektronisk adgangskontrol vinder større og større indpas i Danmark. Det skyldes, at systemer som Salto er en særdeles pålidelig løsning i kampen mod indbrud. Salto giver dig stor brugervenlighed, bedre sikkerhed samt økonomiske besparelser, idet Salto er en billig løsning sammenlignet med andre alarmsystemer.

Salto skal altid opfattes som et supplement til et mekanisk låsesystem, kaldet dørautomatik, idet adgangskontrol aldrig bør erstatte et helt låsesystem. Fordelen ved en adgangskontrol er imidlertid åbenlys. Du forbedrer bygningens sikkerhed, du kan se, hvem der kommer og går og nemt foretage omlægninger, når det bliver relevant. Det er både enkelt og effektivt, og når først din Salto adgangskontrol er monteret kan den holde i mange, mange år.

 

Hvorfor vælge Salto?

Salto adgangskontrol har mange kvaliteter og fordele. Systemet er et både fleksibelt og gennemtænkt adgangskontrol, der yder dig pålidelig og stabil sikring af dit hjem eller din virksomhed. Omkostningerne er minimale og installationen enkel. Systemet har yderligere den fordel, at eksisterende låsesystemer og låsekasser kan bruges. Salto kan nemt kombineres med eksisterende låsecylindre, og bygningen skal ikke kabelføres.

 

Målgruppe

Salto adgangskontrol er et oplagt valg til både skoler, institutioner, private hjem og virksomheder i alle størrelser. Med ganske få midler kan der opnås en både effektiv og pålidelig nøglehåndtering, som alle har gavn af. Installationen er billig og ukompliceret og kan foretages uden kabellægning eller andre større indgreb. Således får du hurtigt glæde af din nye adgangskontrol.

Salto kan etableres offline på alle almindelige modullåsekasser og holder sig hele tiden opdateret med ændringer foretaget i softwaren, det kan være forsvundne nøgler, nye brugere eller lignende.

 

Tilbehør

Hos Bagger Låse & Alarm finder du den effektive Salto adgangskontrol til gode priser. Vi har også alt relevant udstyr, såsom greb og bagplader, programmeringsnøgle, funktionsnøgle og brugernøgler. Salto adgangskontrol er som standard monteret med grebspind til dørtykkelser på 40-50 mm.

Er det nødvendigt at udskifte låsekassen, hjælper vi også gerne med det. Med Salto adgangskontrol får du et alarmsystem med masser af sikkerhed og daglig brugerkomfort.

 

Kontakt

Alle medarbejdere hos Bagger Låse & Alarm er veluddannede og erfarne håndværkere, som har mange års erfaring med montering af Salto adgangskontrol. Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 7020 2112 eller mail bagger@bagger-laase.dk, så står vi til rådighed med vejledning og information. Salto adgangskontrol passer til alle typer af bygninger, og vi har helt sikkert også den rette løsning til dig.

Du finder brochurer om Salto og andet materiale under downloads.

 

Videoer

Video
YouTube
Video
YouTube
Video
YouTube
Video
YouTube
Video
YouTube

Billeder

Kundeudtalelser

Produkt menu


 

Links

Menu
Kontakt

Bagger Låse & Alarm A/S
Ndr. Ringgade 70B
4200 Slagelse

T: 70 202 112
E: bagger@bagger-laase.dk