Dørtelefoni

DØRTELEFONI & PORTTELEFONIVI HAR ALTID ET KÆMPE SORTIMENT KLAR

Vi har et af landets største sortiment indenfor dørtelefoni og porttelefoni. Vi tilbyder professionel montering og service af kvalitets porttelefoner fra blandt andet Comelit, Fermax, Ritto, Scantron og Siedle. I vores omfattende sortiment finder du alt fra traditionelle hustelefonanlæg til avancerede video-dørtelefoner, trådløse håndsæt og porttelefoni, som er forbundet direkte med det eksisterende telefonsystem.

Vores kundegrupper spænder vidt fra private villaer og lejligheder til kontorvirksomheder, industri og boligforeninger. Til boligforeninger tilbyder vi det både Aptus og Scantron, som forbinder dørtelefoni med bl.a. adgangskontrol, booking og alarmsystem.

 

SIKKERHED OG FLEKSIBILITET

Porttelefoni og dørtelefoni øger sikkerheden og holder ubudne gæster væk. For ekstra fleksibilitet eller til brug af bevægelseshæmmede tilbyder vi vores særlige trådløse håndsæt, som kan medbringes overalt i bygningen samt udendørs. Alle vores modeller er under løbende forbedring, så du altid er sikret en nutidig løsning.

Vi har mange års erfaring indenfor montering af forskellige typer dørtelefon i større og mindre ejendomme af enhver slags. Således er du altid sikret et professionelt udført arbejde med høj driftsikkerhed og pålidelighed. Uanset dine ønsker og behov, kan vi sammensætte den helt rigtige løsning.

 

KONTAKT OS I DAG

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv på bagger@bagger-laase.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Modtag et uforpligtende tilbud her:
Naboskab samarbejde Samarbejdet med Bagger Låse har været altafgørende for Naboskab. Vi har været i stand til at udvikle vores koncept, levere produkterne til tiden samt give kunderne en professionel låseoplevelse – hver eneste gang!
Hanne Sophie Hjorth Jensen
Naboskab
Kompetent, hurtigt og professionel eksekvering Tusind tak for en utrolig god behandling, og for det utrættelige store arbejde I har gjort for at hjælpe os - det er vi meget taknemmelige for.
Susanne Mikkelsen
Privat kunde
Meget hjælpsome Tak for hjælpen forleden. Jeres medarbejder Rene vil jeg også gerne rose, han var meget hjælpsom og serviceminded.
Peter Grathwohl
Boligudlejer
Altid loyal og godt samarbejde Vi sætter pris på det loyale og gode samarbejde!
Henrik Kjærulff
A & O Carstensen

SIEDLE & FERMAX

SIEDLE:

Lige siden dørtelefonen blev opfundet, har Siedle koncentreret sig om at forbedre sine produkter med lidenskab, hengivenhed og en vilje til perfektion, som genspejles i alle deres løsninger. Med mere end 70 års brancheerfaring er Siedle et sikkert valg, når du skal købe porttelefoni.

En audio-dørtelefon fra Siedle er det klassiske dørtelefonanlæg, som giver mulighed for at høre, tale og åbne døre – basis for enhver dørkommunikation. Hos Siedle kan denne basis udbygges med hele fire designlinjer og utallige designvarianter.

Du kan også vælge Siedle video-dørtelefon for endnu større sikkerhed og komfort. Anlægget giver dig mulighed for at se, hvem der står udenfor døren, hvilket er et effektivt våben mod blandt andet tricktyveri. Udvalget i modeller og designs er lige så stort som inden for audiomodellerne.

FERMAX:

Vælger du Fermax, opnår du et produkt med et moderne design og materialer af højeste kvalitet for lang levetid og pålidelig funktionalitet.

Vi er stolte af at kunne præsentere flere smarte løsninger fra Fermax. Den smarte iLoft monitortelefon fra Fermax er en håndfri farvemonitortelefon i et lækkert kompakt og ekstra slankt design. Når et opkald modtages, kommer billedet automatisk frem på den tydelige 3,5" TFT skærm.

Cityline dørstationer er det nyeste design fra Fermax med et luksuriøst og æstetisk udseende. Du får robust anodiseret aluminium og et væld af højteknologiske funktioner. Derudover er der rig mulighed for kombinationer med kodetastatur, kortlæser, fingerprint eller Bluetooth læser.

Gode råd om hvordan du holder indbrudstyven ude!

Vi har samlet en den bedste viden om hvordan du selv kan formindske tyvens chancer for indbrud i netop din bolig eller virksomhed.

Vis mig de gode råd!

SCANTRON, BITRON & RITTO

SCANTRON:

Uanset om du har brug for en standardløsning eller skal have tilpasset produkterne individuelt til dit projekt, kan Scantron produkter imødekomme dine ønsker og behov.

Du kan bl.a. vælge udførelse i eloxeret aluminium, rustfrit stål og messing samt indbygge kamera, proxlæser m.m. Mulighederne er mange og vi hjælper dig gerne med at vælge den bedste løsning til netop dit projekt. Fælles for alle vore dørstationer fra Scantron er deres rene og enkle design, der giver et flot udtryk og gør det nemt at overskue ejendommens beboere, så besøgende hurtigt kan ringe på hos den rigtige lejlighed eller virksomhed. Scantron fås som trådløse porttelefoni og dørtelefonanlæg.

Scantron trådløse porttelefoni og dørtelefonanlæg og er et af markets bedste anlæg som løser mange opgaver i f.eks. ældre opgange, således at der ikke skal trækkes kabler til den enkelte lejlighed. Udvalget af hustelefoner spænder fra simple og stilrene modeller, til moderne og avancerede video-hustelefoner udført i lækre materialer.

BITRON:

Egner sig til bygninger i alle størrelser fra parcelhuse til industribygninger og boligkomplekser med mange hundrede lejligheder. En af de store fordele ved Bitron porttelefoni er, at det kan anvendes i samklang med det eksisterende ledningsnet i bygningen, hvilket er med til at minimere startomkostningerne.

 

RITTO:

Ritto porttelefon er kendetegnet ved en unik kombination af moderne teknik, elegant design og høj funktionalitet. Uanset hvilket produkt fra Ritto du vælger, har den masser af indstillingsmuligheder, såsom opkaldsafbryder, regulering af opkaldsstyrken, lystænding og meget mere. Også Comelit porttelefoni byder på masser af ekstravagante funktioner såsom audiosystemer med eller uden video.

Top