Tilmeld dig nyhedsbrev

Porttelefoni & Dørtelefoni

Altid et kæmpe sortiment klar

Bagger Låse & Alarm har et af landets største sortiment indenfor porttelefoni og dørtelefoni. Vi har mange års erfaring i branchen og tilbyder professionel montering og service af kvalitets porttelefon fra blandt andet Comelit, Fermax, Ritto, Scantron og Siedle. I vores omfattende sortiment finder du alt fra traditionelle hustelefonanlæg til avancerede video-dørtelefoner, trådløse håndsæt og porttelefoni, som er forbundet direkte med det eksisterende telefonsystem.

Vores kundegrupper spænder vidt fra private villaer til boligforeninger, kontorvirksomheder og industri. Vi leverer kort sagt porttelefon-løsninger i alle afskygninger, og vi har helt sikkert også den rette løsning til dig.

Besøg vores webshop og kig nærmere på vores porttelefon-sortiment fra anerkendte og populære mærker. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på 7020 2112 for personlig rådgivning og et gratis, uforpligtende tilbud på porttelefoni.

 

Mulighederne er mange

Uanset dine ønsker og behov, kan vi sammensætte den helt rigtige porttelefoni løsning til en stærk pris. Se for eksempel vores smarte modeller indenfor video porttelefoni, som giver dig mulighed for at se, hvem der ringer på.

Til boligforeninger anbefaler vi porttelefoni integreret med fastnetsystemet, så telefonen kan bruges til både opkald og døråbning. Vi kan tilpasse systemet, så det nøjagtigt matcher dine ønsker og opfylder dine krav til funktioner, udtryk eller arkitektonisk udførelse.

 

De mest kendte mærker

Fermax er en af verdens ubetinget største producenter af porttelefoni og dørtelefoni. Vælger du Fermax porttelefon, opnår du et produkt med et moderne design og materialer af højeste kvalitet for lang levetid og pålidelig funktionalitet. Bitron porttelfon egner sig til bygninger i alle størrelser fra parcelhuse til industribygninger og boligkomplekser med mange hundrede lejligheder.

En af de store fordele ved Bitron porttelefoni er, at det kan anvendes i samklang med det eksisterende ledningsnet i bygningen, hvilket er med til at minimere startomkostningerne.

Se også vores mange innovative dørtelefoni løsninger fra den tyske familievirksomhed Siedle, som er en af Europas førende producenter af porttelefoni og anden bygningskommunikationsteknik af høj kvalitet. Vi tilbyder naturligvis også Scantron porttelefon, som siden 1980 er blevet monteret på erhvervsvirksomheder og boligforeninger landet over. 

Ritto porttelefon er kendetegnet ved en unik kombination af moderne teknik, elegant design og høj funktionalitet. Uanset hvilket produkt fra Ritto du vælger, har den masser af indstillingsmuligheder, såsom opkaldsafbryder, regulering af opkaldsstyrken, lystænding og meget mere. Også Comelit porttelefoni byder på masser af ekstravagante funktioner såsom audiosystemer med eller uden video. Comilit porttelefon udmærker sig desuden ved at være særdeles hærværksresistent og egner sig derfor fortrinligt til områder og boligforeninger med mange hærværkssager.

 

Sikkerhed og fleksibilitet

Porttelefoni øger sikkerheden og holder ubudne gæster væk. Vi anbefaler porttelefoni til alle ejendomsselskaber, boligforeninger og kontorbygninger. For ekstra fleksibilitet eller til brug af bevægelseshæmmede tilbyder vi vores særlige trådløse håndsæt, som kan medbringes overalt i bygningen samt udendørs. Alle vores porttelefoni modeller er under løbende forbedring, så du altid er sikret en nutidig løsning.

Alle vores medarbejdere er uddannede låsesmede og har mange års erfaring indenfor montering af forskellige typer dørtelefon i større og mindre ejendomme af enhver slags. Således er du altid sikret et professionelt udført arbejde med høj driftsikkerhed og pålidelighed. 

 

Kontakt os i dag på 7020 2112

Få moderne, innovativ og individuelt tilpasset porttelefoni for større tryghed i hverdagen. Kontakt Bagger Låse & Alarm på telefon 7020 2112 og få et gratis og uforpligtende tilbud. Nogle opgaver kan være vanskelige at løse med de standardløsninger, der findes på markedet i dag, og vi sætter derfor en ære i at udarbejde og implementere løsninger, som sætter dine forventninger i centrum.

 

Billeder

 

Kundeudtalelser

 

Produkt menu


Menu
Kontakt

Bagger Låse & Alarm A/S
Ndr. Ringgade 70B
4200 Slagelse

T: 70 202 112
E: bagger@bagger-laase.dk