Tilmeld dig nyhedsbrev

Låsesmed


Nyhedsbrev

Porttelefoni

Markedets bedste produkter

Hos Bagger Låse & Alarm finder du markedets bedste produkter indenfor porttelefoni og dørtelefoni. Vi har mange års erfaring i branchen og tilbyder professionel montering og service af kvalitets porttelefon fra blandt andet Comelit, Fermax, Ritto, Scantron og Siedle. I vores omfattende sortiment finder du alt fra traditionelle hustelefonanlæg til avancerede video-dørtelefoner, trådløse håndsæt og porttelefoni, som er forbundet direkte med det eksisterende telefonsystem.

Muligheder

Uanset dine ønsker og behov, kan vi sammensætte den helt rigtige porttelefoni løsning til en stærk pris. Se for eksempel vores smarte modeller indenfor video porttelefoni, som giver dig mulighed for at se, hvem der ringer på. Til boligforeninger anbefaler vi porttelefoni integreret med fastnetsystemet, så telefonen kan bruges til både opkald og døråbning. Vi kan tilpasse systemet, så det nøjagtigt matcher dine ønsker og opfylder dine krav til funktioner, udtryk eller arkitektonisk udførelse.

Sikkerhed og fleksibilitet

Porttelefoni øger sikkerheden og holder ubudne gæster væk. Vi anbefaler porttelefoni til alle ejendomsselskaber, boligforeninger og kontorbygninger. For ekstra fleksibilitet eller til brug af bevægelseshæmmede tilbyder vi vores særlige trådløse håndsæt, som kan medbringes overalt i bygningen samt udendørs. Alle vores porttelefoni modeller er under løbende forbedring, så du altid er sikret en nutidig løsning.

Kontakt os i dag på 7020 2112

Få moderne, innovativ og individuelt tilpasset porttelefoni for større tryghed i hverdagen. Kontakt Bagger Låse & Alarm på telefon 7020 2112 og få et gratis og uforpligtende tilbud. Nogle opgaver kan være vanskelige at løse med de standardløsninger, der findes på markedet i dag, og vi sætter derfor en ære i at udarbejde og implementere løsninger, som sætter dine forventninger i centrum.

Kundeudtagelser

Produkt menu


Menu
Kontakt

Bagger Låse & Alarm A/S
Ndr. Ringgade 70B
4200 Slagelse

T: 70 202 112
E: Bagger@bagger-laase.dk