Låsesmed


Nyhedsbrev

Porttelefon

Porttelefoner & dørtelefoner til alle

Bagger Låse & Alarm har et af landet største sortiment indenfor porttelefoni og dørtelefoni. Vores kundegrupper spænder vidt fra private villaer til boligforeninger, kontorvirksomheder og industri. Vi leverer kort sagt porttelefon-løsninger i alle afskygninger, og vi har helt sikkert også den rette løsning til dig.

Besøg vores webshop og kig nærmere på vores porttelefon-sortiment fra anerkendte og populære mærker såsom Scantron, Siedle, Ritto, Comelit, Fermax og Bitron. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på 7020 2112 for personlig rådgivning og et gratis, uforpligtende tilbud på porttelefoni.

 

Fermax og Bitron

Fermax er en af verdens ubetinget største producenter af porttelefoni og dørtelefoni. Vælger du Fermax porttelefon, opnår du et produkt med et moderne design og materialer af højeste kvalitet for lang levetid og pålidelig funktionalitet. Bitron porttelfon egner sig til bygninger i alle størrelser fra parcelhuse til industribygninger og boligkomplekser med mange hundrede lejligheder.

En af de store fordele ved Bitron porttelefoni er, at det kan anvendes i samklang med det eksisterende ledningsnet i bygningen, hvilket er med til at minimere startomkostningerne.

 

Scantron og Siedle

Undgå frustrationer og ressourcespild i hverdagen – køb porttelefon hos Bagger Låse & Alarm og få dørtelefoni, som virker – hver gang. Blandt vores mange produkter indenfor dørtelefoni finder du blandt andet Scantron porttelefon, som siden 1980 er blevet monteret på erhvervsvirksomheder og boligforeninger landet over.

Se også vores mange innovative dørtelefoni løsninger fra den tyske familievirksomhed Siedle, som er en af Europas førende producenter af porttelefoni og anden bygningskommunikationsteknik af høj kvalitet.

 

Ritto og Comelit

Ritto porttelefon er kendetegnet ved en unik kombination af moderne teknik, elegant design og høj funktionalitet. Uanset hvilken Ritto porttelefon du vælger, har den masser af indstillingsmuligheder, såsom opkaldsafbryder, regulering af opkaldsstyrken, lystænding og meget mere.

Også Comelit porttelefoni byder på masser af ekstravagante funktioner såsom audiosystemer med eller uden video. Comilit porttelefon udmærker sig desuden ved at være særdeles hærværksresistent og egner sig derfor fortrinligt til områder og boligforeninger med mange hærværkssager.

 

Standard eller tilpasset løsning?

Bestil porttelefon hos Bagger Låse & Alarm og få et kvalitetsprodukt til den helt rigtige pris. Uanset om du søger en standardløsning eller ønsker et individuelt tilpasset dørtelefoni-system, klarer vi opgaven. Alle vores medarbejdere er uddannede låsesmede og har mange års erfaring indenfor montering af forskellige typer dørtelefon i større og mindre ejendomme af enhver slags. Således er du altid sikret et professionelt udført arbejde med høj driftsikkerhed og pålidelighed. 

 

Kontakt os i dag på 7020 2112

Få professionel rådgivning om, hvilken type porttelefoni, som bedst matcher jeres aktuelle ønsker og behov. Hos Bagger Låse & Alarm sammensætter vi et gratis og uforpligtende tilbud, som giver jer mest muligt for pengene. Når I bestiller porttelefoni hos os, er I garanteret høj faglighed og service under alle dele af processen, og skulle der opstå fejl eller mangler, er vores veluddannede låsesmede hurtigt på pletten for at løse problemet og genoprette funktionaliteten.

Kontakt Bagger Låse & Alarm allerede i dag og hør meget mere om vores moderne og gennemførte løsninger indenfor dørtelefoni af høj kvalitet.

 

Vi dækker hele Sjælland

Find os bl.a. i følgende byer: Amager, Ballerup, Bjergsted, Brøndby, Borup, Dianalund, Farum, Faxe, Frederiksberg, Fuglebjerg, Gentofte, Glostrup, Glumsø, Greve, Gørlev, Haslev, Herlev, Holbæk, Holmegaard, Hvidovre, Høng, Ishøj, Jyderup, Kalundborg, Korsør, Køge, København, Lejre, Lyngby, Mørkøv, Nykøbing, Næstved, Nørrebro, Ringsted, Roskilde, Ruds Vedby, Rødovre, Skælskør, Slagelse, Smørum, Solrød, Sorø, Svebølle, Svinninge, Taastrup, Tølløse, Valby, Vallensbæk, Vanløse, Vemmelev, Vesterbro, Virum og Vordingborg.


Kontakt

Bagger Låse & Alarm A/S
Ndr. Ringgade 70B
4200 Slagelse

T: 70 202 112
E: Bagger@bagger-laase.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev

* Skal udfyldes

Luk