Nøgler

ROBUSTE NØGLER TIL ALLE TYPE DØREINDIVIDUEL LØSNING TIL STÆRK PRIS

Nøgler er ikke bare nøgler. Modellerne varierer markant, både hvad angår sikkerhedsniveau, udformning og pris. Hvilken type nøgler, du bør vælge afhænger af mange forskellige faktorer. Vi har et stort udvalg af robuste og forsikringsgodkendte nøgler fra anerkendte mærker såsom bl.a. RUKO og EVVA.

Hvad enten du har mistet dine nøgler, ønsker at udskifte dit eksisterende låsesystem, eller skal investere i højkvalitets nøgler til et nybyggeri, så kan vores faguddannede låsesmede udarbejde den helt rigtige løsning. 

 

 

GAMLE NØGLER FORRINGER SIKKERHEDEN

Hvis dine nøgler er mere end ti år gamle, så bør du få dem efterset af en uddannet låsesmed for at vurdere, om de bør udskiftes. Nøgler som er slidte eller utidssvarende, nedsætter sikkerhedsniveauet markant og gør det nemmere for indbrudstyve at tvinge sig adgang til ejendommen. Som hovedregel anbefaler vi alle vores kunder at vælge nøgler med minimum seks stifter, som er svære at kopiere.

 

RING ALLEREDE I DAG

Vi er din faguddannede samarbejdspartner, som leverer alt i nøgler til både private og virksomheder. Ud over vores omfattende sortiment af patenterede nøgler, tilbyder vi et stort udvalg af tilbehør til nøgler, matchende låse og avancerede låsesystemer.

Kontakt os allerede i dag på telefon 70 20 21 12 eller på mail bagger@bagger-laase.dk og hør meget mere om vores produktkatalog og services inden for nøgler.

Modtag et uforpligtende tilbud på nye nøgler
Top