Tilmeld dig nyhedsbrev

Nøgler

Individuel løsning til stærk pris

Bagger Låse & Alarm giver dig nøgler til større sikkerhed i hverdagen. Vi har et stort udvalg af robuste og forsikrings-godkendte nøgler fra anerkendte mærker såsom Ruko, Ruko Garant og Evva Doupro.

Hvad enten du har mistet dine nøgler, ønsker at udskifte det eksisterende låsesystem, eller skal investere i gode nøgler til et nybyggeri, kan vores faguddannede låsesmede udarbejde den helt rigtige løsning – til en stærk pris.

 

Gamle nøgler forringer sikkerheden

Hvis dine nøgler er mere end ti år gamle, bør du få dem efterset af en uddannet låsesmed for at vurdere, om de bør udskiftes. Nøgler som er slidte eller utidssvarende, nedsætter sikkerhedsniveauet markant og gør det nemmere for indbrudstyve at tvinge sig adgang til ejendommen. Hos Bagger Låse & Alarm har vi stor erfaring med at sikkerhedsvurdere bygninger og udarbejde forslag til forbedringer af tyverisikringen.

 

Gode råd når du køber nøgler

Nøgler er ikke bare nøgler. Modellerne varierer markant, både hvad angår sikkerhedsniveau, udformning og pris. Hvilken type nøgler, du bør vælge afhænger af mange forskellige faktorer, blandt andet hvorvidt forsikringsselskabet har stillet særlige krav til sikkerheden.

Som hovedregel anbefaler vi alle vores kunder at vælge nøgler med minimum seks stifter, som er svære at kopiere og desuden tilpasset en solid, dirkefri lås.

 

Ring allerede i dag på 7020 2112

Bagger Låse & Alarm er din faguddannede samarbejdspartner, som leverer alt i nøgler til både private og virksomheder. Ud over vores omfattende sortiment af patenterede nøgler, tilbyder vi et stort udvalg af tilbehør til nøgler, matchende låse samt avancerede låsesystemer. Kontakt os allerede i dag og hør meget mere om vores produktkatalog og services.

Kundeudtalelser

 

Billeder


Kontakt

Bagger Låse & Alarm A/S
Ndr. Ringgade 70B
4200 Slagelse

T: 70 202 112
E: bagger@bagger-laase.dk