Allux postkasseanlægAllux systempostkasser holder styr på posten

Allux er en danskejet virksomhed, der hører under virksomheden Juliana, som er kendt for sine drivhuse og diverse haveprodukter. Allux divisionen producerer moderne postkasser, pakkepostkasser og postkasseanlæg af høj kvalitet, der egner sig godt til både private og erhverv.

Fælles for alle Allux’ produkter er, at der er kredset for både design og kvalitet. Udover postkasser af forskellige typer, tilbyder Allux desuden metalskilte og husnumre samt bogstaver og tal til postkassen. Vi forhandler alle modeller og tilbehør.

  • Mulighed for postkasser med LED-lys
  • Modeller med plads til større pakker
  • Mange forskellige farver og former
  • Designet i samarbejde med kendte designere

 

Stor erfaring med postkasseanlæg

Med et postkasseanlæg fra Allux er der rig mulighed for at bygge anlægget op, så de passer til netop jeres behov. Postkasseanlægget kan leveres i samlede enheder med de antal postkasser, der er behov for. 

Allux postkasseanlæg kommer i en bred vifte af designs og farver, så det nemt kan tilpasses til byggeriets arkitektoniske design. Nogle modeller kan efter ønske leveres med et skråt tag, så postkasseanlægget bliver yderligere integreret i bygningen. Postkasseanlæggene fås både med almindelige postkasser til breve og reklamer og med store postkasser med plads til pakker, så beboere eller medarbejdere kan hente pakker direkte ved deres hjem eller arbejdsplads.

Fælles for alle serier er, at de er produceret i et holdbart og slidstærkt materiale, og at sikkerhed og brugervenlighed er i top. Postkasserne er yderst svære at ødelægge, så jeres post er i sikre rammer med en postkasse fra Allux.

 

Få yderligere rådgivning om Allux produkter

Vi forhandler et bredt udvalg af Allux’ postkasser og systempostkasser, så du med garanti finder en løsning, der passer til dine behov. Har du spørgsmål om Allux produkter, priser eller andre postkasseanlæg, er du velkommen til at ringe til os på 70 20 21 12 eller sende en mail til bagger@bagger-laase.dk.

Kontakt os og forhør dig om ALLUX

Galleri

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst