Autronica Fire and Security

Autronica Fire & SecurityProfessionel brandsikring og sikringssystemer

I tilfælde af brand er det ofte reaktionstiden, der bliver afgørende for din virksomheds tilstand på den anden side. Med den rette brandsikring får du mulighed for en hurtig brandslukning, og netop dette kan Autronica  brandsystemer bidrage til.

Autronica leverer nemlig højteknologiske løsninger inden for bl.a. brandsikring og gassikkerhed i alt slags byggeri, herunder også løsninger til brandslukning.

Produktsortimentet omfatter både automatiske brandalarmanlæg (ABA-anlæg), automatisk rumslukningsanlæg (ARS-anlæg) og automatiske talevarslingssystemer (AVA-anlæg). Hvad end de installeres sammen eller hver for sig, gives gode tekniske brandløsninger, der er udviklet med et fokus på kosteffektivitet.

 

Autronica Brandsikring

 

Løsninger baseret på mange års erfaring

Med mere end 100 års erfaring inden for brandsikring og sikring, tager Autronicas produkter udgangspunkt i en høj faglig viden og kvalitet. Et godt fundament, når deres mission er helt at kunne udelukke bygningsskader og personskader forårsaget af ild og gas. 

Systemerne egner sig til mange forskellige anvendelsesområder, herunder alt fra børnehaver og plejehjem til kraftværker og fredede bygninger.   

 

Autronica Forhandler

 

Fordele ved Autronica Fire-systemet

Autronicas brandsikringssystemer tilbyder flere klare fordele, herunder også reducerede udgifter, da de integrerede systemer giver effektive arbejdsgange i forbindelse med evakueringssituationer.

Vi fremhæver særligt følgende fordele ved Autronica Fire systemer: 

  • Autronica Fire minimerer risikoen for ødelæggende brande og personskader, og giver ekstra evakueringstid i nødstilfælde, hvor ethvert minut tæller.
  • Autronica er de eneste på markedet, der har udviklet produkter med integrerede flammedetektorer. Denne teknologi er særligt relevant for ældre facader og fredede bygninger, der ikke er brandsikrede efter moderne normer.
  • For 50 år siden landede Autronicas første automatiske brandalarmeringssystem på markedet, og siden har den norske virksomhed arbejdet med at finpudse og forbedre systemet, så det bedst muligt kan imødekomme kunders behov for brandsikring. Systemerne er derfor bygget på særdeles mange års erfaring fra konkrete brandsituationer.
  • Autronicas brandvarslingssystemer giver korrekt detektering 24 timer i døgnet, og er desuden kompatible med både brandsluknings- og talevarslingssystemer, således det er muligt at opsætte integrerede brandsikringssystemer. ABA-anlæggene er udviklet med fokus på sikkerhed og brugervenlighed, så de enkle displays altid er til at forstå.

 

Kontakt os for rådgivning om Autronica løsninger

Vores brandeksperter kan rådgive dig om, hvilke af Autronicas systemer, der bedst vil matche dine behov for brandsikring.

Du kan kontakte os på tlf. 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk.

 

+ Sådan arbejder vi med brandsikring:

 

Brandbrochure

Kontakt os og forhør dig om Autronica

Populære løsninger fra Autronica

Autronica AutroFlame

 

Primære brandslukningssystemer

Autronicas primære brandslukningssystemer er ABA-anlæg og ARS-systemer. Deres ABA-anlæg har integrerede flammedetektorer, der særligt henvender sig til ældre facader og fredede bygninger.

I tilfælde af brand sætter ARS-systemerne ligeledes hurtigt og effektivt ind. Brandslukningssystemerne bidrager til at minimere eventuelle skader, så din virksomhed påvirkes mindst muligt, selv når der er tale om brandulykker.

'AutroFlame IR-Flammedetektor' er Autronicas enestående produkt, der, med sin gode vejrbestandighed, er særligt god til udendørs brug. Flammedetektoren er desuden godkendt i overensstemmelse med 'EN 54-10' og 'EN 54-17' og tilbyder en række egenskaber, der alle understøtter evnen til at detektere brande, der særligt involverer forbrænding af karbonholdige materialer.

'AutroFlame IR' er en punktflammedetektor med høj immunitet over for falske alarmer, således du altid er sikret korrekt detektering og beskyttelse af dine facader.  

 

 Autronica Autrovoice

 

Effektiv og sikker evakuering med talevarsling

Ifølge 'Bygningsreglementet BR18' er det i dag et krav for alle byggerier, at det er muligt at foretage en sikker evakuering af personer.

I forbindelse hermed kan det være en stor fordel med talevarslingssystemer (AVA), der hjælper til en effektiv og sikker evakuering. Autronicas varslingsanlæg kan være med til at redde liv og reducere evakueringstid betydeligt. For Autronica er det nemlig vigtigt, at det i lige så høj grad er muligt at forstå betydningen af en aktiv brandalarm frem for blot at høre, at den slår alarm.

Med Autronicas talevarslingssystemer er det muligt at give besked om den pågældende nødssituation til personer i og omkring bygningen. Ofte skaber sirener mere forvirring, end hvad godt, og det særligt i en nødssituation, hvor tiden er knap.

Derfor kan en alternativ løsning være Autronicas AVA-anlæg, hvor man med særligt tilrettelagte beskeder kan fortælle, hvordan evakueringen skal foregå. Autronicas varslingssystemer kan ligeledes tilkobles det øvrige system af brandsikring herunder brandalarmer og styringssystemer.

 

AutroMaster Autronica

 

AutroMaster ISEMS & AutroMaster V

Med Autronicas integrerede styringssystemer får du fuld kontrol over dine brandalarmssystemer, således du i nødsituationer hurtigt kan danne dig et overblik og derved spare værdifuld tid, når minutterne tæller. 

'AutroMaster ISEMS' og 'AutroMaster V' giver mulighed for kontrol og monitorering af brandsikringen i bygningen. Brugervenligheden er i top, og du kan nemt navigere rundt i plantegninger og oversigter over både bygninger og omkringliggende områder.

Systemerne har desuden flere forskellige visningsmuligheder, så du efter behov også kan se specifikke tegninger over strøm, vand, flugtveje osv. Få det fulde overblik med AutroMaster og minimer evakueringstid og eventuelle brandskader i din virksomhed.

Vores ekspertise og erfaring inden for brandsikring sikrer, at du modtager en skræddersyet løsning, der opfylder dine sikkerhedsbehov og overholder gældende regulativer og standarder.

 

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg havde den gode oplevelse at have Ronny fra Bagger Låse på arbejdsopgave her i Benløse for at omlægge mine låse, en utrolig dygtig og kompetent person, og omhyggelig med sin opgave - en stor tak!

Margit Karlsson

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bedste service. Klart anbefalelsesværdig.

Nikolaj Estreich

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alletiders betjening. De var simpelthen så søde og flinke. Hjalp hele vejen igennem og vi fik forskellige ting med hjem, så det kunne afprøves, resten blev bare afleveret tilbage.

Karina Mattisson

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig og kompetent og tillidsvækkende hjælp og gode råd med på vejen. Tak for fin service.

Marie Marcuslund-Reuss

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk hurtig service og uden beregning. Det kan jo ikke blive bedre.

Anne Bukkehave Adelgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️

Super fin og hurtig service, meget hjælpsom ordre ekspedition.

Carsten Færgegaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service!

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst