Eagle Eye Networks

Eagle Eye NetworksInnovative og kvalitetsløsninger fra Eagle Eye Networks

Eagle Eye Networks er et amerikansk IT-sikkerheds- og datalagringsfirma, der siden 2012 har leveret kvalitetssikkerhedssystemer verden rundt.

Personerne bag Eagle Eye Networks er specialister i virksomheders IT-sikkerhed og datalagring, hvilket klart afspejler sig i den høje kvalitet og sikkerhed af deres produkter.

 

+ Se Eagle Eye kundecase

  

Få adgang til din videoovervågning med cloudlagring

For ganske få år siden var der ikke mange firmaer, der lagrerede TV-overvågning i skyen bl.a. på grund af de høje omkostninger forbundet med dette.

Eagle Eye Networks lancerede derfor i 2018 løsningen, der nu gør det muligt for virksomheder at lagre deres videoovervågning i skyen til en fordelagtig pris. Cloudbaseret lagring er fordelsagtigt for virksomheder, der ønsker at kunne tilgå sit overvågningssystem til enhver tid, uanset hvor de besidder sig.

Med produktet 'NR Skyview' får du eksempelvis et brugervenligt system, der nemt kobles op med de eksisterende kameraer i virksomheden.

Uanset om du tilgår clouden via en internetbrowser eller en smartphone, vil du kunne få nem adgang til din videoovervågning. Fordelen er her, at du kan videredele linket til politiet, så de kan modtage de nødvendige data.

Du kan desuden altid tilføje og administrere kameraer og vælge, hvor længe du ønsker at gemme dine optagelser. Den cloudbaserede lagring er klart en af de største fordele ved at vælge videoovervågning fra Eagle Eye Networks.

 

Rådgivning og hjælp til korrekt installation

Vi har ekspertisen til at guide dig til den Eagle Eye Networks-løsning, der passer bedst til din virksomhed. Kontakt os gerne på tlf. 70 20 21 12 eller send en mail til bagger@bagger-laase.dk for yderligere rådgivning om Eagle Eye Network produkter eller jeres TVO-anlæg.

Kontakt os og forhør dig om Eagle Eye

Galleri

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst