Milestone gratis software til videoovervågning

Milestone Systems softwareGatis software til din videoovervågning med Milestone

Milestone Systems A/S startede som en danskejet virksomhed i Brøndby i 1998, men blev i 2014 solgt til Canon. Milestole Systems er nu en af verdens førende brands indenfor leverandør af software til videoovervågning og TVO-anlæg - det er bestemt med god grund. 

Milestone tilbyder nemlig deres 'XProtect™ Go' software helt gratis, hvis man har under 8 kameraer som skal tilkobles. Dette er en perfekt løsning til mindre virksomheder, mens større virksomheder kan afprøve softwaren og efterfølgende tilkøbe mere adgang, hvis man er tilfreds med softwaren - det er mange af vores kunder bestemt.

 

+ Se hvordan Milestone virker

 

Derfor skal du vælge Milestone

At softwaren 'Milestone XProtect™ Go' er gratis at benytte, er langt fra den eneste fordel ved systemet. Systemet kan benyttes som server, hvis du har en computer, der udelukkende bruges til videoovervågning.

En anden fordel er, at du kan tilgå systemet fra den browser, som du befinder dig tættest på. På den måde kan du tilgå dit overvågningssystem, uanset hvor du er.

Den største fordel er dog, at softwaren kan bruges, selvom du har videoovervågnings kameraer fra forskellige producenter. På den måde er det ikke nødvendigt at investere i nye kameraer – det er kun selve softwaren, du køber eller bruger gratis fra Milestone.

Du er derfor hverken afhængig af den samme leverandør eller producent, når du benytter dig af videoovervågningssoftware fra Milestone.

 

Hjælp til Milestone-software

På trods af at softwaren er gratis (under 8 kameraer), kan der stadig opstå spørgsmål ved tilkobling eller ved løbende service. Her står vi gerne klar til at hjælpe og rådgive, da vi har stor erfaring med softwaren en Milestone.

Uanset om det gælder hjælp til opsætning, løbende optimering eller problemløsning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 21 12 eller send en mail til bagger@bagger-laase.dk.

Kontakt os og forhør dig om Milestone
Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst