Aperio Wireless

Aperio Wireless fra RukoLÅSETEKNOLOGI I VERDENSKLASSE

Med Aperio Wireless fra RUKO får du trådløse læsere, der er kompatible med stort set alle systemer, der anvendes til adgangskontrol. Aperio-læserne anvender ASSA ABLOYs nyeste teknologi og kan anvendes til et helt nyt eller et allerede opsat adgangskontrolsystem.

Aperio kan anvendes af alle former for virksomheder og institutioner, der enten ønsker at få installeret eller udvidet et system til kontrol af adgang i deres bygninger.

 

Aperio Wireless RUKO

 

OPRETHOLDELSE AF SIKKERHEDSNIVEAU

Ved ombygninger, udvidelser eller lignende af en bygning med et adgangskontrolsystem, er det vigtigt, at der ikke gås på kompromis med sikkerheden og overskueligheden ved den eksisterende løsning.

Da Aperio er kompatibel med næsten alle systemer, er det en oplagt mulighed til udvidelse af adgangskontrollen. De nye døre får ganske simpelt påsat en Aperio-læser, som så trådløst sluttes til den server eller det program, som styrer kontrollen, og de nye døre er hurtigt og effektivt koblet på systemet.

De ekstra læsere administreres i samme brugerflade og på nøjagtigt samme måde som de nuværende, hvilket sparer administratorer for både tid og besvær.

 

Aperio RUKO Læser

 

+ SE VIDEOEN OM APERIO WIRELESS

 

EN ØKONOMISK PROFITABEL LØSNING

Installation af Aperio-læsere er en omkostningsminimerende måde at ændre eller udvide sit sikkerhedssystem på. Det er nemt og billigt at montere læserne, og der skal ikke laves ændringer i den grundlæggende konstruktion af de døre, det skal anvendes på. Samtidig skal der ikke foretages softwareopdateringer eller tilkøb til de programmer, der styrer adgangskontrollen. 

For at høre om mere eller at få et uforpligtende på Aperio læsere, kan du altid kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk, så finder vi den rette løsning til dig.

uforpligtende tilbud på Aperio Wireless

Galleri

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst