ARX fra Ruko

ARX Adgangskontrol fra RukoARX ADGANGSKONTROL TIL STØRRE VIRKSOMHEDER

Hvis du skal have installeret et system til adgangskontrol til større virksomheder, institutioner eller andre faciliteter, er ARX en kvalitetsløsning.

ARX adgangskontrol er ualmindelig brugervenligt, og er generelt kendetegnet ved at brugerne, oftest medarbejdere i virksomheder, ikke oplever noget besvær. Det fungerer ved ganske enkelt ved et trådløst system med et adgangskort eller adgangsbrik, der holdes op foran en kortlæser. Der er naturligvis en række funktioner, der gør, at administratoren kan skræddersy adgang til forskellige rum på forskellige tidspunkter, så det passer til den enkelte virksomheds behov.

 

ARX RUKO

 

MAKSIMAL KONTROL OG MINIMALE OMKOSTNINGER

Ved at anvende nøglekort- eller brikker, er bortkomne ikke længere et problem. Den deaktiveres simpelthen bare, og virksomheden er fri for at skifte lås og nøgler.

Grundet at der på lang sigt ikke skal skiftes eller udskiftes i de mekaniske låse, og systemets lave driftsomkostninger, er ARX en billigt og langsigtet løsning til en fleksibel og sikker adgangskontrol.

 

INTELLIGENT OG FLEKSIBELT SYSTEM

ARX adgangskontrol kan ikke blot sørge for nem og grundig sikring, men også arbejdsgangen og anvendes til andre formål, f.eks. booking af møder, diverse alarmsystemer, betaling i kantine, elevatorer og meget mere. Administratoren kan styre hele systemet fra en helt almindelig PC med ARX-softwaren – det hele sker centralt, og er derfor fleksibelt, hurtigt og skaber et nemt overblik.

Kontakt os for at høre mere om ARX adgangskontrolsystemet eller vores andre løsninger inden for adgangskontrol eller RUKO produkter - Ring på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk.

Modtag et uforpligtende tilbud på ARX

Galleri

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst