CLIQ Remote

CLIQ™ teknologi fra RukoRUKO CLIQ ER ET INTELLIGENT LÅSESYSTEM

RUKO's CLIQ-teknologi er et af de førende låsesystemer på markedet, som både øger nemheden og låsesystemets fleksibilitet. RUKO CLIQ behøver ikke eksterne kabler eller andre former for strømforsyning for at fungere. I modsætning til de fleste andre elektroniske låsesystemer, skal den bare indsættes i døren for at være funktionsdygtig.

RUKO CLIQ er en elektronisk løsning, der kan give fleksibilitet, specielt på steder med adgangskontrol. Det elektroniske system kan kombineres med et mekanisk system – f.eks. RUKOs dp-låsesystem – hvor CLIQ-systemet kan give individuel adgang til områder med fælles nøgler.

 

+ SE VIDEOEN OM CLIQ REMOTE

 

NEMT, OVERSKUELIGT OG SIKKERT

RUKO QLIQ er en brugervenlig løsning til dig, som vil have et intelligent låsesystem. I QLIQ er der elektronisk programmering, der kan give bestemte personer speciel adgang på samme måde som ved fuld-elektroniske adgangssystemer. Opsætningen af QLIQ sker gennem en helt normal PC, og al information mellem nøgle og lås foregår via. batteridrevne programmeringsnøgler, så du er fri for ledninger, kabler og lignende. 

QLIQ-teknologien er bygget med samme mekaniske konstruktion som allerede eksisterende RUKO-cylindre, og et låse- og adgangssystem med QLIQ holder samme høje sikkerhedsstandarder som f.eks. et dp-låsesystem.

Modtag et uforpligtende tilbud på Cliq-teknologien

INFORMATION OM CLIQ REMOTE

Sikkerheden er i top med CLIQ

Med CLIQ Remote får du markedets allerhøjeste sikkerhedsstandarder. Det er baseret på Ruko’s mest avancerede og velrenommerede mekaniske standard, hvilket bl.a. sikrer, at nøglerne ikke kan kopieres og de er modstandsdygtige over for dirke, bor og lignende.

Den elektroniske kodning topper den mekaniske sikkerhed, da en tabt nøgle ikke medfører udskiftning af låse og nøgler, da en bortkommen nøgle blot kan deaktiveres elektronisk.

 

CLIQ Remote - det rette valg

Med CLIQ Remote kan du administrere adgangen til din virksomhed, institution eller forening overalt i verden – så længe administratoren har internetadgang, kan vedkommende nemt og hurtigt ændre i indstillingerne.

For mere information, spørgsmål eller et uforpligtende tilbud på CLIQ Remote, RUKO-produkter eller andre af vores låsesystemer, kan du altid kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk.  

Cliq Remote

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst