Brandalarm (ABA Anlæg) til erhverv

BRANDALARMER (ABA ANLÆG)



HVAD ER ET ABA ANLÆG?

ABA anlæg er et automatisk brandalarmanlæg som skal opfange en opstået brand tidligst muligt. ABA-anlægget sender ved brand øjeblikkeligt signal til f.eks. truede personer, redningsberedskabet eller andre brandsikringsforanstaltninger. Med et ABA anlæg har du derfor bedre mulighed for at stoppe branden, før den udvikler sig og forårsager uoprettelige skader.

 

ER DU ORDENTLIG SIKRET I TILFÆLDE AF BRAND?

Opstår der brand i virksomheden eller boligen, er hvert eneste sekund kostbart. Brandalarmen er dog intet værd, hvis ikke den fungerer optimalt. Derfor er det vigtigt, at du jævnligt bestiller brandalarmservice og får alle elementer tjekket grundigt igennem. Der er lovkrav om løbende service på godkendte ABA anlæg og valget om den rigtige detektor er afgørende.

Vi har mange års erfaring med service på brandalarmer og ABA anlæg, og kan lynhurtigt registrere, om der er fejl eller svagheder i udstyret. Er det længe siden dit ABA anlæg er blevet efterset, bør du bestille servicetjek hurtigst muligt.

 

DBI godkendt ABA anlæg

 

DBI GODKENDT ABA ANLÆG

Køber du et ABA anlæg hos os, er du sikker på at få et DBI godkendt anlæg, som er udført efter 'Retningslinje 232' og 'Retningslinje 24', da vi er DBI-godkendt installatør (reg. nr. 232.459 & reg nr. 024.048 til varslingsanlæg).

Gennem vores SKS-system sikrer vi dig den højest mulige kvalitet i både projektering, installation, betjening og efterfølgende service. Med et ABA anlæg fra os er du således sikker på, at alle krav er overholdt til punkt og prikke for størst mulig sikkerhed i hverdagen.

GODE RÅD: Tjek om din virksomhed er sikret mod brand.

 

KONTAKT OS I DAG

Kontakt os i dag for grundig rådgivning og et uforpligtende tilbud på et ABA anlæg. Ring på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk for at finde den rigtige brandsikring.

Modtag et uforpligtende tilbud på en brandalarm

FLERE MULIGHEDER VED ABA ANLÆG

AUTOMATISK BRANDSIKRING MED ABDL

ABDL står for 'Automatisk Brand Dør Lukning' og er et uundværligt sikringsprodukt i alle større bygninger, hvor der færdes mange mennesker.

I mange større bygninger er det et krav, at branddøre er styret af et ABDL-anlæg. Selvom det ikke altid er et lovkrav, er et automatisk system, der træder i kraft ved brand, en særdeles god idé, der kan redde menneskeliv.

Et ABDL-anlæg virker ved, at røgalarmer er koblet på et system bestående af elektromagneter i dørene, når alarmerne opfanger røg, bliver dørene automatisk lukket.

 

ASPIRATIONSANLÆG TIL STORE VIRKSOMHEDER

En anden løsning vi anbefaler til større virksomheder er at vælge et aspirationsanlæg, hvilket er et rørledningssystem som installeres og kan overvåge luften. Anlægget suger kontant luft igennem de forskellige huller i rørene og kan straks melde om uregelmæssigheder i temperaturen og luften.

Løsningen er særdeles optimal i større bygninger, hvor der enten er meget højt til loftet eller lokaler som har svingende temperature som f.eks. ved kølerum, serverrum eller lokaler med store industrianlæg. Disse typer lokaler vanskeliggør ofte anvendelsen af normale branddetektorer.

 

TRÅDLØSE BRANDALARMER & MULTIKRITERIE DETEKTORER

En brandalarm med multikriterie detektorer har indbygget intelligens, som kan tilpasse sig forskellige situationer, heriblandt damp og røg. 

Når en enkelt branddetektor bemærker røg i et lokale, vil bygningens øvrige brandalarmer blive aktiveret, da de er forbundet til hinanden. Det betyder, at der hurtigt kan handles på alarmen og mange personer kan evakueres hurtigt.

Der er også mulighed for indbygget sirene, talevarsling og optisk alarm. Multikriterie detektorer er bl.a. gode til hoteller og plejehjem.

 

BRANDALARM APP PÅ DIN SMARTPHONE & TABLET

Med ABA APP'en (Download APP'en her) bliver det nu muligt at videresende de nyttige oplysninger der findes i alarmanlægget videre til vagtcentralen. Normalt når en brand opstår og beskeden bliver givet videre til brandvæsenet, så ved de kun at der er en brand - de kender ikke omfanget eller hvor i bygningen branden spreder sig.

Med ABA APP'en kan man kontrollere varslet og videresende en række vigtige infomationer som kan være altafgørende til brandvæsenet. Det betyder at udrykning, planlægning og bekæmpelse af branden bliver meget mere effektiviseret. Vi kan hjælpe med opsætning og anvendelsen af ABA APP til alle type virksomheder og bygninger. 

Populære ABA anlæg brands

Schneider ABA Anlæg

Brandalarmer fra Schneider Electric er DBI-godkendte systemer, der lever fuldt op til gældende sikkerhedskrav.

Med disse brandalarmer kommer du foran i kampen mod flammerne, da de døgnet rundt sikrer mod ild og varmeudvikling. Brandalarmerne sender automatisk alarm til nærmeste brandstation, så du får hurtigst mulig hjælp døgnet rundt. Du kan desuden forvente optimal brugervenlighed - uanset om brandalarmen skal bruges til private hjem eller alle størrelser inden for erhverv.

Brandalarmerne fra Schneider udbydes nemlig til forskellige sikkerhedsbehov. Ønsker du efterhånden at udvide systemet p.g.a. bygningsudvidelse eller andet, kan dette også klares ganske nemt.

 

ATC brandalarm

Vi er stolte forhandlere af produkter i høj kvalitet samt stor brugervenlighed og innovation fra UTC Fire & Security. Med disse brandalarmer er din brandsikkerhed i top.

Brandalarmerne henvender sig både til private hjem og erhverv, og du kan, uanset ejendommens eller værelsernes størrelser, finde passende brandalarmer fra UTC Fire & Security.

De tilbyder nemlig en bred vifte af innovative og effektive produkter, der kan sikre dit hjem mod flammerne. Sortimentet indebærer bl.a. en række forskellige brandcentraler samt termo-, multi- og flammedetektorer såvel som konventionelle.

De tilbyder desuden løsninger, der henvender sig specifikt til industrien og hoteller.

 

Honeywell ABA Anlæg

Ønsker du brugervenlighed og høj kvalitet i en funktionel og kosteffektiv brandalarm, kan du finde dette hos Honeywell Life Safety. Brandalarmen er udviklet i et koncept, de kalder FlexES.

Det indebærer en modulopbygget hardware med forskellige softwareløsninger i skræddersyede brandsikringsløsninger. Derfor passer disse kundespecifikke løsninger også til alle segmenter uanset størrelse eller bygningstype. Honeywell Life Safety leverer bl.a. systemer, der passer specielt til avancerede bygninger.

Systemet er desuden udviklet til at være kompatible med nye opdateringer, hvorfor levetidsomkostningerne er ganske små. Hele løsningen er desuden opbygget efter dit behov - alt sammen i elegant design.

 

VI HJÆLPER MED ALLE BRAND SERIER - TLF. 70 20 21 12

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst