ATS AlarmF&P GODKENDT TIL HØJESTE SIKRINGSNIVEAU

Hos os kan du bestille installation og servicering af den populære ATS-Alarm, som kan anvendes fra de helt små installationer og op til de større anlæg, hvor integration til andre anlægstyper er påkrævet, og hvor der ønskes en central styring af flere alarminstallationer.

Med ATS-software kan du programmere din ATS central via PC, IP o.s.v. - Brugere og brugerkoder, hændelseslog, og andre systemindstillinger redigeres nemt med ATS’ software til styring af dine alarmanlæg. ATS giver dig mulighed for en Multi-Site styring, så du kan håndtere alle din virksomheds eller kommunes alarmanlæg via serverbaseret software.

 

TRYGHEDSMÆRKATER

Med vore tryghedsmærkater advarer du ubudne gæster, så de ved, at du har fået et alarmanlæg installeret af et professionelt firma. Vi anbefaler altid, at erhvervsalarmer sender besked til vores kontrolcentral, som er politigodkendt og døgnbemandet. Du kan så vælge, om kontrolcentralen skal kontakte et vagtselskab. 

Kontrolcentralen sikrer, at:

  • Fleksibel nummerrækkefølge afhængigt af alarmtype og tidspunkt.
  • Daglig kontrol af din telefonforbindelse.
  • En alarmmelding ved strømafbrydelse.
  • Opringning til politiet, hvis du bliver nødt til at trykke på et eventuelt overfaldstryk, eller hvis anlægget er opbygget som et såkaldt verificeret AIA-anlæg.

 

KONTAKT OS

Hvis du ønsker at vide mere om vores ATS-Alarm eller andre af vores tyverialarmer, så kan du ringe på telefon 70 20 21 12 eller sende en mail til bagger@bagger-laase.dk.

Modtag et uforpligtende tilbud på ATS-Alarm
Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst