PREMIER ALARMEFFEKTIVITET OG BRUGERVENLIGHED

Vi forhandler den meget brugervenlige og effektive Premier-central fra Texecom, som er F&P godkendt til højeste sikringsniveau. Allerede ved betjeningspanelet mærker du en forskel i kraft af de solide knapper, forskellige størrelser display med/uden indbygget prox-læser (kort/brik) samt til den kræsne kunde planforsænket ”Satin Chrome”.

Texecom har med et salg på mere end 10 millioner indbruds- og branddetektorer på verdensplan en uovertruffen erfaring indenfor detektorteknologi. Alarmanlægget kan udføres med trådløse detektorer, eventuelt i kombination med trådførte detektorer, hvorved du opnår et meget fleksibelt anlæg.

Premier-centralerne kan leveres til anlæg fra 4-640 alarmzoner opdelt i 2-64 områder. Der kan indkodes fra 34-499 brugerkoder, og ses fra 750-5000 hændelser i loggen, afhængigt af behov.

 

SOFTWARE, KONTROLCENTRAL OG TRYGHEDSMÆRKER

Med Wintex software kan du programmere din Premier central via PC, IP osv. Brugere, bruger-koder, hændelseslog og andre systemindstillinger redigeres nemt med Texecoms Wintex software til Premier centralerne. I tilfælde af alarm sendes der øjeblikkeligt besked til en døgnbemandet og politigodkendt kontrolcentral, som sikrer hurtig og professionel udrykning. Med til alarmen får du vores tryghedsmærkater, som tydeligt advarer ubudne gæster om, at har tyverialarm.

 

KONTAKT OG FINANSIERING

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk og få et uforpligtende tilbud på en Premier tyverialarm eller en af vores andre tyverialarmer.

Har du behov for finansiering af dit alarmkøb, tilbyder vi gode priser på leje og leasing. Ved leasing er opstartsudgift gratis.

Modtag et uforpligtende tilbud på Premier-alarm
Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst