Sikring af arbejdspladsen

SIKRING AF DETAIL OG KONTORSÅRBAR I FORBINDELSE MED TYVERI

Virksomheder og butikker er udsatte og sårbare, når det kommer til indbrud og tyveri. Større virksomheder har ofte en stor mængde værdifuldt IT-udstyr, og mindre virksomheder er til gengæld særligt sårbare, fordi tyveri af værdifuldt udstyr ikke alene giver betydelige omkostninger, men også begrænser virksomhedens drift.

Derudover er detailforretninger udsatte og sårbare på grund af udstillingsvinduet, der både tiltrækker kunderne, men desværre også tyve. Rullegitre er første skridt i en optimalt samlet sikring af facaden.

 

FOREBYG TYVERI MED EN SKRÆDDERSYET LØSNING

Vi er specialister i sikkerhedsløsninger, der effektivt forebygger indbrud og tyveri i din virksomhed eller forretning. Vi skræddersyer løsninger med udgangspunkt i dine behov, uanset om du har ansvaret for en stor virksomhed, der ønsker et omfattende sikkerhedssystem, eller du har en mindre butik, der kræver effektiv sikring i aften- og nattetimerne.

Løsningerne kan omfatte alt fra adgangskontrol og tyverialarm til videoovervågning afhængigt at jeres behov. Derfor sørger vi for først at gennemgå jeres nuværende sikkerhedsløsninger og undersøge, på hvilke områder der er særlig risiko for indbrud og tyveri. På den baggrund sammensætter vi en optimal sikkerhedsløsning, der ikke alene kan spare jer unødige omkostninger, men også giver tryghed i hverdagen.


Udvalgte detail og kontor referencer:

Sådan skaber du bedre sikkerhed efter lukketid

Gode råd om sikring af butik og kontor

Når medarbejdere får fri så har sikring af butikken eller kontoret ikke altid første prioritet. Sikkerheden er dog ikke bare altafgørende for at undgå ubehagelige omkostninger i forbindelse med tyveri og hærværk, men er også med til at danne grundlaget for en tryg arbejdsplads. 

Selvom detektorer og alarmer på dyre og udsatte varer er en god start på beskyttelse mod tyveri, er det ikke altid nok. Nogle tyve gør sig professionelt i at begå indbrud i butikker og forretninger, og de ved derfor hvilke metoder, de skal bruge for at slippe afsted med deres handlinger.

Et ekstra øje gør en stor forskel

Et godt råd til forretningsdrivende er derfor altid at holde øje med ualmindelig adfærd, men også diskret at tjekke, om kunder f.eks. benytter folieforrede poser, som kan trænge varer igennem detektorer uden at disse går i gang. Desuden kan synligt personale gøre en stor forskel, når det kommer til tyveri i butikker, da dette for mange ses som en skræmmefaktor.

På kontorer er sagen en anden og sikring her omhandler mere beskyttelse af f.eks. dokumenter eller dyrt inventar, som kan opbevares i et sikker sikringsskab

Formindsk risikoen for indbrud og hærværk

Der findes et væld af forskellige produkter, som kan være med til at mindske risikoen for indbrud og hærværk - både på kontorer og i butikker af alle størrelser.  

DNA-spray giver mulighed for at sikre ekstra mod tyveri. Sprayen udløses ved ind- eller udgang af virksomheder og forretninger, og da væsken, som sprayes, er helt unik for den enkelte maskine og dermed det enkelte firma, kan den spores. 

Tyverimærkning er en anden metode, som vores kunder har stor succes med. Tyverimærkning foregår ved, at mærker af en speciel lim klæbes fast på værdigenstande, således at disse er mærket med den enkelte virksomheds karakteristika, og forsøges mærkerne fjernes, vil der efterlades tydelige spor, hvilket gør videresalg og brug af stjålne varer meget sværere.

Ved at have en røgkanon eller tågesikring tilknyttet, kan antallet af både indbrud også mindskes. Ved at udlede tåge eller røg forhindres gerningsmænd i at få øje på værdigenstande og få ram på eventuelt personale, hvorfor tågesikring og røgkanoner i dag er populære, da de samtidig har et diskret design.

 

VI HJÆLPER DIG

Kontakt os i dag på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk og hør mere om, hvordan vi kan skabe et sikkert miljø i din virksomhed eller forretning. Vi dækker hele Danmark og tilbyder gratis demo af alle vores sikringsløsninger.

 

Sikkerhed til detail og kontor

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst