Sikring af arbejdspladsen

Sikring af detail og kontorSårbar i forbindelse med tyveri

Detailbutikker og kontor arbejdspladser er udsatte og sårbare, når det kommer til indbrud og tyveri.

Virksomheder med store kontor har ofte en stor mængde værdifuldt IT-udstyr, og mindre detailbutikker er til gengæld særligt sårbare, fordi tyveri af værdifuldt varelager ikke alene giver betydelige tab, men også begrænser virksomhedens drift.

 

 

Derudover er detailforretninger ekstra udsatte på grund af udstillingsvinduet, der både tiltrækker kunderne, men desværre også tyve. Rullegitre er første skridt i en optimalt samlet sikring af facaden.

 

Forebyg tyveri med en skræddersyet løsning

Vi er specialister i sikkerhedsløsninger, der effektivt forebygger indbrud og tyveri på dit kontor eller forretning.

Vi skræddersyer løsninger med udgangspunkt i dine behov, uanset om du har ansvaret for en stor virksomhed, der ønsker et omfattende sikkerhedssystem, eller du har en mindre butik, der kræver effektiv sikring i aften- og nattetimerne.

 

Referencer til kundecases

 

Løsningerne kan omfatte alt fra adgangskontrol og erhvervsalarm til erhvervsovervågning (TVO-Anlæg), afhængigt at jeres behov.

Derfor sørger vi for først at gennemgå jeres nuværende sikkerhedsløsninger og undersøge, hvilke områder der er særlig risiko for indbrud eller tyveri. På den baggrund sammensætter vi en optimal sikkerhedsanbefaling, der ikke alene kan spare jer unødige omkostninger, men også giver jer større tryghed i hverdagen.


Udvalgte detail & kontor referencer:

Spørg vores ekspert Jan

Skal vi tage en snak om jeres sikringsbehov?

Jan Holde

Sikringsekspert hos Bagger Låse

70 20 21 12

Jan Holde Profilbillede

Sådan skaber du bedre sikkerhed efter lukketid

Gode råd til sikring af butik og kontor

Når medarbejdere får fri så har sikring af butikken eller kontoret ikke altid første prioritet. Sikkerheden er dog ikke bare altafgørende for at undgå ubehagelige omkostninger i forbindelse med tyveri og hærværk, men er også med til at danne grundlaget for en tryg arbejdsplads. 

Selvom detektorer og tyverialarmer på dyre og udsatte varer er en god start på beskyttelse mod tyveri, er det ikke altid nok. Nogle tyve gør sig professionelt i at begå indbrud i butikker og forretninger, og de ved derfor hvilke metoder, de skal bruge for at slippe afsted med varerne.

 

Skræddersy en tjekliste til din virksomhed

Den sikreste måde at imødekomme potentielle farer og trusler mod virksomhedens sikkerhed efter fyraften er faste aftaler angående aflukning, aflåsning og tilslutning af alarmer med mere. 

Udover ejendommens ydre og indre sikkerhed samt fordelingen af lukkeopgaver, er der en række punkter, som en virksomhed bør inddrage i sin tjekliste. Her er nogle generelle forhold, der kan forbedre sikkerheden i de fleste små og mellemstore virksomheder efter lukketid: 

  • Aflås virksomhedens værdigenstande - computere, tablets eller andre elektroniske produkter og værdier er låst inde i et sikringsskab. Det samme gælder virksomhedens varer og lager, som altid bør være aflåst efter lukketid.
  • Døre og vinduer skal lukkes og låses - forsvarlig aflåsning af virksomhedens yderdøre samt lukning af alle vinduer er afgørende for sikkerheden efter fyraften. Dette punkt bør derfor være en fast del af alle lukke-tjeklister.
  • Sluk for elektriske installationer - kaffemaskiner, kopimaskiner og lignende kan med fordel slukkes ved fyraften med henblik på at minimere risikoen for brand.
  • Reager på det mistænkelige - hvis varer eller andre ting er placeret et sted uden årsag, bør man altid reagere på det. Vær opmærksom på det usædvanlige.
  • Tænd for sikkerhedsinstallationerne - husk altid at inkludere virksomhedens alarmsystemer og overvågningsinstallationer i din tjekliste, så de ikke bliver glemt.
  • Udvendig og indvendig belysning - det er ganske varierende, hvor meget og hvilke lys, der skal være tændte efter lukketid. Sørg dog for at medtage punktet på din tjekliste.
  • Åbent udsyn omkring ejendommen - særligt omkring virksomhedens vinduer og døre ved lukning. Det gør du bedst ved at fjerne paller eller andet, tyven kan gemme sig bag.

Tilpas altid din lukke-tjekliste i forhold til de specifikke forhold og krav, der gælder for din virksomhed. Hav derfor altid klare aftaler om, hvem der slår alarmsystemet til, aflåser værdiskabe og lignende samt låser de ydre døre og vinduer.

Vær specifik i din tjekliste

Den største fordel ved tjeklisten er, at ingen sikkerhedsforhold bliver glemt eller overset. Den er mest effektiv, hvis opgaverne tilskrives medarbejderne ved navn. Undgå derfor formuleringer som; “Den sidste til at forlade bygningen skal…”, da lukkeopgaverne så ofte glemmes.

Koordiner derfor gerne tjeklisten med arbejdsplanen, og gør det klart for medarbejderne, hvornår og hvordan de kan bytte lukkeopgaver.

 

Formindsk risikoen for indbrud og hærværk

Der findes også et væld af forskellige produkter, som kan være med til at mindske risikoen for indbrud og hærværk - både på kontorer og i butikker af alle størrelser.  

 

🧬 DNA-Spray:

DNA-spray giver mulighed for at sikre ekstra mod tyveri. Sprayen udløses ved ind- eller udgang af virksomheder og forretninger, og da væsken, som sprayes, er helt unik for den enkelte maskine og dermed det enkelte firma, kan den spores. 

 

⚠️ Tyverimærkning:

Tyverimærkning er en anden metode, som vores kunder har stor succes med. Tyverimærkning foregår ved, at mærker af en speciel lim klæbes fast på værdigenstande, således at disse er mærket med den enkelte virksomheds karakteristika, og forsøges mærkerne fjernes, vil der efterlades tydelige spor, hvilket gør videresalg og brug af stjålne varer meget sværere.

 

🚨 Tågesikring:

Ved at have en røgkanon eller tågesikring tilknyttet, kan antallet af både indbrud også mindskes. Ved at udlede tåge eller røg forhindres gerningsmænd i at få øje på værdigenstande og få ram på eventuelt personale, hvorfor tågesikring og røgkanoner i dag er populære, da de samtidig har et diskret design.

 

Kontakt vores eksperter for rådgivning

Kontakt os i dag på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk og hør mere om, hvordan vi kan skabe et sikkert miljø i din virksomhed.

 

Sikkerhed til detail og kontor

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst