Cookiepolitik
Sikring af energi- og forsyningsvirksomheder

SIKRING AF ENERGI- OG FORSYNINGSFIRMAERINTELLIGENT SIKKERHEDSLØSNING

I energi- og forsyningsvirksomheder er det vigtigt, at have en intelligent sikkerhedsløsning. Vi har mange års erfaring med at udtænke, implementere og vedligeholde intelligente sikkerhedsløsninger med udgangspunkt i virksomhedernes behov i hele Danmark. Vi leverer både låsesystemer og alarmsystemer, der indbrudssikrer alle typer energi- og forsyningsvirksomheder.

Derudover har vi omfattende erfaring med at levere løsninger, der kan minimere risiko for ulykker. F.eks. kan vi hjælpe med en løsning, der effektivt sikrer mod brand, hvor vores brandalarmer er direkte koblet til brandvæsenet.

 

VIGTIGHEDEN AF DRIFTSIKKERHED

I telekommunikationsvirksomheder er det afgørende, at driftsikkerheden er i orden. Kontrol og overvågning skal kunne håndteres gennem internettet eller et netværk. Vi tilbyder et system til kontrol af nøglekontrol og adgangskontrol, der sikrer adgang de steder, hvor det er nødvendigt. Vi er specialiseret i totalløsninger, der bl.a. inkluderer og kombinerer brandsikkerhed, videoovervågning og dørautomatik.

Vi tilbyder et konsulentbesøg, hvor en af vores kompetente medarbejdere kommer ud og gennemgår jeres nuværende sikkerhedsløsning med henblik på at afdække, om det kan gøres bedre end i dag. Vi oplever, at mange energi- og forsyningsfirmaer har huller i deres sikkerhedssystem – ud fra jeres konkrete behov finder vi en optimal anbefaling.

 

Sikkerhed til forsyningsvirksomheder

 

VI HJÆLPER DIG

Hvis du ønsker at høre mere omkring vores sikkerhedsløsninger, så kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller mail bagger@bagger-laase.dk.


Udvalgte energi og forsynings referencer:

Forhør dig om et sikkerhedstjek

Vi anbefaler iLOQ S50 til forsyningsvirksomheder

ILOQ S50 giver fuld kontrol

Virksomheder inden for energi- og forsyningssektoren kan opnå en række fordele med det innovative sikkerhedssystem iLOQ S50. I bygninger samt på pladser, hvor der er stor gennemstrømning af mennesker, er det afgørende at låsesystemet leverer komplet og dækkende sikring - uden at forstyrre virksomhedens driftsveje.

ILOQ S50 er adgangskontrol, der fungerer på smartphones gennem ILOQ S50-mobilappen, og systemet eliminerer således behovet for fysiske og sårbare nøgler. 

 

 + OPLEV FORDELENE VED iLOQ S50

Det komplet digitale nøglesystem sparer altså virksomheden for både tid og penge. Tabte nøgler og udskiftning af låse, samt besværlig koordinering af nøgle-overleveringer hører til fortiden med ILOQ S50. 

Den enkelte bruger opnår adgang ved blot at placere sin smartphone på låsen, og den nemme adgang faciliterer således fleksibel mobilitet i virksomheden. Mobilappen er aktiv i dvale, og den kræver derfor ikke yderligere strøm fra telefonen.

 

ILOQ Manager sikrer kontrol over alle adgangspunkter

Systemet er cloud-baseret, og med softwaren 'iLOQ Manager' har man mulighed for at adminstrere alle brugernes adgangspunkter i realtid. Herved kan medarbejderes, såvel som gæsters, adgangsmuligheder begrænses, udvides eller fjernes øjeblikkeligt.

Systemet giver endvidere mulighed for at begrænse brugernes adgang til den relevante arbejdstid. Adgangsrettighederne kan deles remote, hvilket helt eliminerer behovet for koordinering og udlevering af nøgler (fysiske eller digitale). 

I iLOQ S50-serien findes en række forskellige cylinderlåse samt hængelåse. Langt de fleste smartphones er kompatible med iLOQ S50-appen, men der tilbydes endvidere en alternativ nøglebrik, hvis en mobil ikke er kompatibel. Alle enheder forbundet med ILOQ S50 styres gennem ILOQ Manager-softwaren.

Du kan læse meget mere om iLOQ systemet her.

 

INDHENT UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN SAG ➜ 

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst