Sikring af energi- og forsyningsvirksomheder

Sikring af energi- og forsyningsfirmaerINTELLIGENTE SIKKERHEDSLØSNINGER I FOKUS

Vi har mange års erfaring med at planlægge, implementere og vedligeholde intelligente sikkerhedsløsninger i energi- og forsyningsbranchen.

Derudover har vi omfattende erfaring med at levere løsninger, der kan minimere risiko for ulykker.

 

VIGTIGHEDEN AF DRIFTSIKKERHED

Store krav til driftsikkerheden i branchen, betyder at kontrol og overvågning skal kunne håndteres gennem et sikkert internt netværk eller online.

Vi tilbyder et system til kontrol af nøglekontrol og adgangskontrol, der sikrer adgang de steder, hvor det er nødvendigt. Vi er specialiseret i totalløsninger, der bl.a. inkluderer og kombinerer brandsikkerhed, videoovervågning og dørautomatik.

Book et uforpligtende konsulentbesøg, hvor en af vores sikringsteknikere gennemgår jeres nuværende sikkerhedsløsninger med henblik på at afdække, om det kan gøres bedre end i dag.

Vi oplever, at flere energi- og forsyningsfirmaer har huller i deres sikkerhedssystem – ud fra jeres konkrete behov finder vi en optimal anbefaling.

 

Referencer til kundecases

 

VI HJÆLPER DIG

Hvis du ønsker at høre mere omkring vores sikkerhedsløsninger, kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller mail til bagger@bagger-laase.dk.


Udvalgte energi og forsynings referencer:

Forhør dig om et sikkerhedstjek

Vi anbefaler iLOQ S50 til forsyningsvirksomheder

ILOQ S50 giver fuld kontrol

Virksomheder inden for energi- og forsyningssektoren kan opnå en række fordele med det innovative sikkerhedssystem iLOQ S50. I bygninger samt på pladser, hvor der er stor gennemstrømning af mennesker, er det afgørende at låsesystemet leverer komplet og dækkende sikring - uden at forstyrre virksomhedens driftsveje.

ILOQ S50 er adgangskontrol, der fungerer på smartphones gennem ILOQ S50-mobilappen, og systemet eliminerer således behovet for fysiske og sårbare nøgler. 

 

 + OPLEV FORDELENE VED iLOQ S50

Det komplet digitale nøglesystem sparer altså virksomheden for både tid og penge. Tabte nøgler og udskiftning af låse, samt besværlig koordinering af nøgle-overleveringer hører til fortiden med ILOQ S50. 

Den enkelte bruger opnår adgang ved blot at placere sin smartphone på låsen, og den nemme adgang faciliterer således fleksibel mobilitet i virksomheden. Mobilappen er aktiv i dvale, og den kræver derfor ikke yderligere strøm fra telefonen.

 

ILOQ Manager sikrer kontrol over alle adgangspunkter

Systemet er cloud-baseret, og med softwaren 'iLOQ Manager' har man mulighed for at adminstrere alle brugernes adgangspunkter i realtid. Herved kan medarbejderes, såvel som gæsters, adgangsmuligheder begrænses, udvides eller fjernes øjeblikkeligt.

Systemet giver endvidere mulighed for at begrænse brugernes adgang til den relevante arbejdstid. Adgangsrettighederne kan deles remote, hvilket helt eliminerer behovet for koordinering og udlevering af nøgler (fysiske eller digitale). 

I iLOQ S50-serien findes en række forskellige cylinderlåse samt hængelåse. Langt de fleste smartphones er kompatible med iLOQ S50-appen, men der tilbydes endvidere en alternativ nøglebrik, hvis en mobil ikke er kompatibel. Alle enheder forbundet med ILOQ S50 styres gennem ILOQ Manager-softwaren.

Du kan læse meget mere om iLOQ systemet her.

 

FÅ MERE RÅDGIVNING OM iLOQ ➜ 

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst