Sikkerhed til energi og forsyningsvirksomheder

SIKKERHED TIL ENERGI- OG FORSYNINGSFIRMAERINTELLIGENT SIKKERHEDSLØSNING

I energi- og forsyningsvirksomheder er det vigtigt at have en intelligent sikkerhedsløsning. Vi har mange års erfaring med at udtænke, implementere og vedligeholde intelligente sikkerhedsløsninger med udgangspunkt i virksomhedernes behov. Vi leverer både låsesystemer og alarmsystemer, der indbrudssikrer din energivirksomhed.

Derudover har vi omfattende erfaring med at levere løsninger, der kan minimere risiko for ulykker. F.eks. kan vi hjælpe med en løsning, der effektivt sikrer mod brand, hvor vores brandalarmer er direkte koblet til brandvæsenet.

 

VIGTIGHEDEN AF DRIFTSIKKERHED

I telekommunikationsvirksomheder er det afgørende, at driftsikkerheden er i orden. Kontrol og overvågning skal kunne håndteres gennem internettet eller et netværk. Vi tilbyder et system til kontrol af nøglekontrol og adgangskontrol, der sikrer adgang de steder, hvor det er nødvendigt. Vi er specialiseret i totalløsninger, der bl.a. inkluderer og kombinerer brandsikkerhed, videoovervågning og dørautomatik.

Vi tilbyder et gratis konsulentbesøg, hvor en kompetent medarbejder kommer ud og gennemgår jeres nuværende sikkerhedsløsning med henblik på at afdække, om det kan gøres bedre end i dag. Vi oplever, at mange energi- og forsyningsfirmaer har huller i deres sikkerhedssystem – ud fra jeres konkrete behov finder vi en optimal løsning.

 

VI HJÆLPER DIG

Hvis du ønsker at høre mere omkring vores sikkerhedsløsninger, så kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller mail bagger@bagger-laase.dk.


Udvalgte energi og forsynings referencer:

Modtag et uforpligtende tilbud
Top

Ring op her - Døgnvagt service