Cookiepolitik
Samarbejde med håndværkere

Samarbejde med tømrere og snedkereSTOR ERFARING MED HÅNDVÆRKERE

Hvis du f.eks. har en tømrer eller snedkervirksomhed og ønsker at forbedre dine tilbud til kunderne, så kan du med os som din samarbejdspartner tilbyde dine kunder endnu bedre og mere omfattende løsninger. Så kan en totalentreprise også inkludere f.eks. brandalarmer, tyverialarmer, dørtelefoner, sikringsgitre eller andre sikkerhedsinstallationer.

 

VI SØRGER FOR DOKUMENTATION

Vi overlader stadig entreprisen til dig, men sørger for dokumentation og kontakten til myndigheder, så det ikke bliver besværligt for dig. Vi har gode erfaringer inden for samarbejde med håndværkere, såsom elektrikere, tømrere og snedkere.

 

Samarbejde med håndværker

 

FÅ ET FORSPRING

Ved at inkludere sikkerhedsløsninger i dine entrepriser, får du et forspring i forhold til dine konkurrenter. Det er alt andet lige mere attraktivt og enkelt for dine kunder at få det hele med ’én pakke’ frem for at skulle tage kontakt til flere forskellige leverandører. Samtidig kommer du til at indgå i et samarbejde med én af Danmarks førende virksomheder inden for mekanisk og elektronisk låsesikring med sikkerhedsprodukter i bedste kvalitet.

 

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du vil vide mere, så tag en snak med os om, hvordan vi kan indlede et godt og professionelt samarbejde. Kontakt os gerne på telefon 70 20 21 12 eller skriv en mail til os på bagger@bagger-laase.dk for at høre nærmere.

 

Samarbejde med haandvaerkere - Anmeldelser

Forhør dig om et sikkerhedstjek
Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst