Sikring af industrivirksomheder

SIKRINGSLØSNINGER TIL INDUSTRIENFÅ STYR PÅ SIKKERHEDEN I VIRKSOMHEDEN

I industrien er det vigtigt at have styr på, hvem der kommer ind og ud af virksomheden. Hvis I håndterer dyrt eller farligt materiale eller forretningshemmeligheder, som det er væsentligt at begrænse adgangen til, giver det god mening at få en professionel sikkerhedsløsning. 

Vi har mange års erfaring inden for sikring til industrien. Vi anbefaler at bruge adgangskontrol, både udvendig og mellem de enkelte afdelinger, så de forkerte personer ikke får adgang. Derudover er en god idé, at sikre tilgængelige vinduer og døre med erhvervsalarmer og sikringsgitre.

 

FORSKELLIGE BEHOV – FORSKELLIGE LØSNINGER

Forskellige industrivirksomheder har naturligvis forskellige behov. Det er ikke sikkert, at sikringsgitre er lige så velegnet i en virksomhed som i en anden. Derfor tager vi indledningsvis en uforpligtende snak om sikkerhedsbehovet og mulighederne i netop jeres virksomhed. Det danner udgangspunkt for en skræddersyet løsning, hvor vi sammensætter forskellige sikkerhedselementer for en optimal tryghed og sikkerhed i hverdagen.

 

Sikkerhed til industri

 

UFORPLIGTENDE TILBUD

Få en uforpligtende samtale med os omkring de sikkerhedsinstallationer, der vil være passende for netop jeres industrivirksomhed, uanset hvor I er lokaliseret i Danmark. Kontakt os på bagger@bagger-laase.dk eller telefon 70 20 21 12 for at høre nærmere.


Udvalgte industri referencer:

Forhør dig om et sikkerhedstjek

3 gode råd til at undgå indbrud

1. Gør det besværligt for tyven

De bedste arbejdsbetingelser for en indbrudstyv er, når han uforstyrret kan bryde ind i jeres virksomhed. Sørg derfor for at virksomhedens lokaler og den udvendige facade er oplyst, så tyven ikke har arbejdsro.

Har I installeret både tyverialarm og videoovervågning, så skilt med det, da skiltningen i sig selv kan være nok til at afholde indbrudstyven fra at bryde ind hos jer, hvis han på forhånd ved, at det er besværligt.

  

2. Sidste mand lukker og slukker

Når det er fyraften og alle medarbejdere forlader arbejdspladsen, tænker de fleste bare på at komme hjem. Indfør en fyraftensprocedure, hvor sidste mand sørger for lukke vinduerne, låse alle døre og slå alarmen til.

Derved kan I forebygge at en indbrudstyv bliver fristet af en ulåst dør eller et åbent vindue. For at sådan en sikkerhedsrutine bliver overholdt, er det selvfølgelig vigtigt, at alle jeres medarbejdere kender til den.

3. Frist ikke indbrudstyven

En indbrudstyv er let at friste, hvis han har udsigt til at stikke af sted med værdifulde genstande. Hvis du har mange designermøbler eller andre værdigenstande, kan det være en god ide ikke at stille dem for tæt på vinduerne, så tyven bliver fristet til at lave indbrud.

Ønsker du flere gode råd?

Sikring af erhverv

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst