Cookiepolitik
Sikring af transportmidler

SIKKERHED I FORBINDELSE MED TRANSPORTØG SIKKERHEDEN FOR DINE REJSENDE OG MEDARBEJDERE

Lufthavne, togstationer, transportanlæg og andre steder, hvor mange mennesker bevæger sig samtidigt, stiller store krav til sikkerheden. Opstår der brand eller en anden nødsituation, er det altafgørende for sikkerheden, at brandalarmer og nødudgange virker korrekt.

Dernæst er det vigtigt at aktiver, som bussen, toget eller flyet kan beskyttes for hærværk. Dette kan gøres med hjælp af f.eks. videoovervågning, alarmer og velfungerende låse. Vi er eksperter i disse produkter og står til rådighed med gode råd baseret på vores mange års erfaring i sikringsbranchen. 

 

FLEKSIBLE OG HOLBARE LØSNINGER

Vi tilbyder fleksible og holdbare løsninger til døre og adgangskontrolsystemer samt administration af disse. Ligesom det er vigtigt, at rejsende kan komme frem og tilbage, nemt og sikkert, er det vigtigt, at de ansatte i lufthavne, på togstationer og lignende har adgang til lokale, hangarer og kommunikationscentraler, hvor der eksempelvis er teknisk udstyr, som kun visse ansatte har adgang til.

 

Sikkerhed til transportfirmaer

 

KONTAKT OS I DAG

Vi leverer komplette sikkerhedsløsninger i hele Danmark, hvor vi skræddersyer til jeres behov. Ring gerne til os på telefon 70 20 21 12 eller skriv en mail til bagger@bagger-laase.dk.


Udvalgte transport referencer:

Forhør dig om et sikkerhedstjek
Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst