Danmark er det land i
Europa, der oplever flest indbrud!

- ganske enkelt fordi vi ikke er tilstrækkeligt sikrede mod indbrudstyve.

Følg tyven og bliv klogere på hvordan du gør det sværere for tyven...

SCROLL NED

Vi giver dig de bedste råd.

Med ca. 25.000 indbrud i 2019 er Danmark det land i hele EU som oplever flest indbrud pr. indbygger - det svarer til næsten 3 indbrud i timen! Selvom mange danske familier og virksomheder måske selv ved, at de kunne sikre deres bolig eller firma bedre, så kan det for mange være svært at vide hvor man skal starte og hvordan man gør.

Derfor giver vi dig på denne blog, ganske gratis, indblik i hvor kreativ indbrudstyven er med udgangspunkt i vores over 45 års erfaring i sikringsbranchen - så kan du nemmere komme igang med at undgå tyven!

Vidste du at...

Op imod hver tredje af alle danskere har haft indbrud i deres nuværende bolig eller har oplevet forsøg på indbrud.

Interesseret i at vide mere?

Vi har samlet en række artikler herunder til dig, der gerne vil lære indbrudstyven bedre at kende.

Hvad er erhvervsnabohjælp?

Nabohjælp til erhverv håber på succes

TrygFonden og Det Kriminalpræventive Råd (DKR) står bag konceptet Nabohjælp, som har været en stor succes i kampen for at indbrudssikre de danske parcelhusområder.

Ligesom mange tætliggende parcelhuse er attraktive mål for indbrudstyve, er mange tætliggende virksomheder det også. Ved at indføre erhvervsnabohjælp håber man at kunne overføre succesen til danske erhvervsfirmaer og herved skabe et sikrere nabolag for virksomheder.

 

Undgå indbrud med erhvervsnabohjælp

Den bedste sikring mod indbrud er at være opmærksom på indbrudstyvene, hvilket stort set er grundlaget for Nabohjælp. Initiativet går ud på det samme for erhverv, hvor virksomhederne ved en simpel og overskuelig indsats kan mindske antal af indbrud.

Hvis man ønsker at gennemføre nabohjælpskonceptet i sit firmaområde, er der få skridt, der bringer en tættere på et mere trygt nabolag. Første skridt er at kontakte de omkringliggende virksomheder og invitere til et introduktionsmøde. Under mødet kan I fastlægge, hvem der er en del af nabohjælpen, hvad man skal reagere på, samt udveksle kontaktoplysninger på hinanden.

Når I har bestemt, hvordan nabohjælpen skal fungere, er det vigtigt at informere alle dine egne medarbejdere om, at de skal være særligt opmærksomme på deres omgivelser, specielt ved lukning ved fyraften. Her gælder det at være opmærksom omkring ens egen virksomhed, men i høj grad også jeres naboers.

Derudover har de røde klistermærker for nabohjælp skræmt en del indbrudstyve i parcelområderne væk, derfor vil det være værd at overveje at investere i skiltning af erhvervsnabohjælp. Skiltningen skal godkendes af kommunen, men har en meget beskeden pris sammenlignet med diverse tyveri- og alarmsystemer.

 

Mange øjne på indbrudstyvene skræmmer dem væk

Omfanget af personer, som har et ekstra vågent øje på din virksomhed, er mange. Tænk bare på antallet af medarbejdere i din egen virksomhed og gang det så med antallet af virksomheder i jeres erhvervsnabohjælp. Det bliver til rigtig mange personer i sidste ende.

Derfor er det fordelagtigt at blive en del af tiltaget, da det kan spare din virksomhed for tid og bekostninger på baggrund af indbrud eller anden form for kriminalitet.

Indbrudstyvene er snu, men de skræmmes ofte af at vide, at de personer, der befærder sig i området på daglig basis, er nabohjælpere, som holder øje med potentielle indbrudstyve. Derved bliver din virksomhed og dine naboer et mindre oplagt indbruds- og hærværksoffer. 

 

Tag kontakten til dit nabolag allerede i dag

I Padborg i Sønderjylland har mange vognmandsfirmaer været en del af erhvervsnabohjælpen siden 2013.

Erfaringen viser, at når virksomheder i fællesskab gør en indsats har det langt større effekt end ved en højere indbrudssikring af en enkelt virksomhed. Politiet opfordrer til, at man overvejer erhvervsnabohjælp, da konceptet nok er den billigste og mest simple vej til et sikrere nabolag.

Det vigtigste i erhvervsnabohjælpen er, at alle medarbejdere er grundigt informeret om konceptet, samt at kontaktoplysningerne er i orden. For at sikre en effektiv nabohjælp er det endvidere fordelsagtigt at holde møder 1-2 gange i året, hvor man kan opdatere hinanden, fortælle hvad der fungerer for ens virksomhed eller berette om mistænkeligheder.

Du kan bestille skilte til erhvervsnabohjælp hos DKR her.

TILBAGE TIL OVERSIGT

Ønsker du at vide endnu mere...?

Hvis du har spørgsmål til vores artikler eller ønsker at få rådgiving om et bestemt sikringsemne, så kontakter vi dig gerne - helt uforpligtende!


Tilbage til forside
© Bagger Låse & Alarm A/S
Til toppen

Ring op her - Døgnvagt service