Danmark er det land i
Europa, der oplever flest indbrud!

- ganske enkelt fordi vi ikke er tilstrækkeligt sikrede mod indbrudstyve.

Følg tyven og bliv klogere på hvordan du gør det sværere for tyven...

SCROLL NED

Vi giver dig de bedste råd.

Med ca. 25.000 indbrud i 2019 er Danmark det land i hele EU som oplever flest indbrud pr. indbygger - det svarer til næsten 3 indbrud i timen! Selvom mange danske familier og virksomheder måske selv ved, at de kunne sikre deres bolig eller firma bedre, så kan det for mange være svært at vide hvor man skal starte og hvordan man gør.

Derfor giver vi dig på denne blog, ganske gratis, indblik i hvor kreativ indbrudstyven er med udgangspunkt i vores over 45 års erfaring i sikringsbranchen - så kan du nemmere komme igang med at undgå tyven!

Vidste du at...

Hver 4. indbrud i private hjem sker mellem kl. 18-24, da mange har travlt med at købe ind, dyrke interesser eller besøge venner & familie.

Interesseret i at vide mere?

Vi har samlet en række artikler herunder til dig, der gerne vil lære indbrudstyven bedre at kende.

Gode råd hvis du skal udleje over Airbnb

Airbnb skaber nye muligheder, desværre også for tyven

Boligplatformen Airbnb er en fantastisk mulighed for at leje unikke og billige boliger eller værelser i hele verden. Tjenesten fungerer som mødested for udlejere og lejere, og du kan ligeledes få gavn af platformen. Som udlejer kan du hurtigt og overskueligt komme i kontakt med en række lejere, der kunne være interesseret i din bolig. Her kommer nogle gode råd til at undgå værditab i forbindelse med udlejning.

 

Er værtsgarantien sikkerhed nok?

Som udlejer på Airbnb er du automatisk dækket af en værtsgaranti. Den er i mange tilfælde mangelfuld og erstatter eksempelvist ikke lejer- og indboforsikring. Det er derfor naturligvis en fornuftig idé at have sine personlige forsikringsforhold på plads. I forbindelse med udlejning igennem Airbnb kan du imødekomme en række potentielle sikkerhedsproblemer med ganske få tiltag.

 

Gode råd i forbindelse med udlejning

Når du udlejer din bolig, bør du tømme den for kunst, smykker, samlerobjekter og kontanter. Desuden bør du også beskytte fotografier, arvestykker eller lignende. Det kan du gøre effektivt med et værdiskab. Herved slipper du helt for at bekymre dig om, hvordan lejeren behandler dine vigtigste ejendele. Dette er særligt relevant, hvis du ikke selv befinder dig i boligen.

 

Adgangskontrol gavner både lejer og udlejer

Udlejer du din bolig gentagende gange, kan du med fordel investere i et adgangskontrolsystem. Du kan herved selv styre, hvem der har adgang til din bolig. Derudover giver det mulighed for at lette dine udlejningsprocesser, da lejeren ofte selv kan styre at tjekke ind og ud. Udlejer du flere værelser på samme tid, giver adgangskontrol desuden et fuldt overblik over, hvem der kommer og går.

Adgangskontrol er ligeledes en yderst fleksibel løsning for lejeren, da det kan styres via en app, adgangskort eller pinkode. En sådan sikkerhed kan du også opnå ved brug af nøgleskabe

Husk, at have en generel god sikkerhed i sin bolig, giver dig en grundlæggende tryghed og bedre forsikringsforhold, når du udlejer over Airbnb.

TILBAGE TIL OVERSIGT

Ønsker du at vide endnu mere...?

Hvis du har spørgsmål til vores artikler eller ønsker at få rådgiving om et bestemt sikringsemne, så kontakter vi dig gerne - helt uforpligtende!


Tilbage til forside
© Bagger Låse & Alarm A/S
Til toppen

Ring op her - Døgnvagt service