Danmark er et af de lande i
Europa, der oplever flest indbrud

- ganske enkelt fordi danske boliger ikke er tilstrækkeligt sikrede mod indbrudstyve.

Følg tyven og bliv klogere på at sikre dig selv og dit hjem.

Vi giver dig de bedste råd.

Danmark er et af de lande i Europa, der oplever flest indbrud – ganske enkelt fordi danske boliger ikke er tilstrækkeligt sikrede mod indbrudstyve. Det kan være svært at forestille sig, hvilke sikringsformer, metoder og udstyr man skal kigge efter eller tale med installatøren om, hvis man er utryg omkring sikkerheden i sin bolig.

Derfor har vi i denne sektion forsøgt at give dig et indblik i, hvor kreativ indbrudstyven er med udgangspunkt i vores viden og erfaring.

Vidste du at...

Der sker 5 indbrud hver time, hver dag, året rundt. De fleste af disse indbrud sker i ferier og omkring jul og nytår. 

Interesseret i at vide mere?

Vi har samlet en række artikler herunder til dig, der gerne vil lære indbrudstyven bedre at kende.

Hvilket alarmsystem skal jeg vælge?

Stadig alt for mange indbrud i Danmark

Danmark oplever det højeste antal indbrud i hele Skandinavien. Selvom flere husstande efterhånden sikrer sig med alarmsystemer, tyder meget dog på, at vi kan blive endnu bedre til at sikre os.

Velfungerende alarmsystemer virker nemlig både præventivt, under indbrud og sommetider ved opklaringen. Med en alarm i god kvalitet kan du skabe tryghed i hjemmet – også når du ikke er der.

 

Vælg en alarm, der passer til dine behov

Tyverialarmer sætter tyven under hårdt pres, hvilket kan vække naboerne og forstyrre tyvens gøremål, med det formål at skræmme eller forsinke tyven. I denne forbindelse er det hensigtsmæssigt at vælge en udgave, som kan kontakte en kontrolcentral. Det sikrer nemlig, at politiet kontaktes med det samme, hvilket giver mulighed for at stoppe og fange tyven.

Kontrolcentralen kan også kontakte et vagtselskab. En vagt vil desuden ved indbrud sørge for at kontakte en håndværker, som tager sig af ødelagte vinduer og døre. Således kan tyven ikke komme ind samme sted igen. Desuden giver nogle alarmsystemer også mulighed for at signalere til naboens telefon eller din egen via sms.

 

Forskellige behov medfører forskellige løsninger

Der er mærkbar forskel i kvaliteten, så gå ikke på kompromis. Nogle alarmsystemer indeholder rumsensorer, der kan være udstyret med kameraer.

Disse kan tage billeder øjeblikkeligt, som sendes videre til kontrolcentralen. Undersøg dine behov i hjemmet og overvej hvilke egenskaber, der møder dine krav. Skal du sikre en virksomhed, er et alarmsystem med videoovervågning ofte bedst egnet.

 

Få ro i maven med en godkendt alarm

Virksomheder bør overveje sine forsikringsforhold i forbindelse med indbrud. Ønsker virksomheden at opnå den maksimale sikkerhed, bør der vælges en alarminstallatør, som er dækket af Forsikring & Pension Brancheorganisation.

Herved står indehaveren altid stærkt efter indbrudssager. Desuden er dette en garanti for gode alarmsystemer, som du altid kan stole på.

Ønsker du at vide endnu mere...?

Hvis du har spørgsmål til vores artikler eller ønsker at få rådgiving om et bestemt sikringsemne, så kontakter vi dig gerne - helt uforpligtende!


Tilbage til Bagger Låse & Alarm A/S
© Bagger Låse & Alarm A/S
Til toppen