Danmark er det land i
Europa, der oplever flest indbrud!

- ganske enkelt fordi vi ikke er tilstrækkeligt sikrede mod indbrudstyve.

Følg tyven og bliv klogere på hvordan du gør det sværere for tyven...

SCROLL NED

Vi giver dig de bedste råd.

Med ca. 25.000 indbrud i 2019 er Danmark det land i hele EU som oplever flest indbrud pr. indbygger - det svarer til næsten 3 indbrud i timen! Selvom mange danske familier og virksomheder måske selv ved, at de kunne sikre deres bolig eller firma bedre, så kan det for mange være svært at vide hvor man skal starte og hvordan man gør.

Derfor giver vi dig på denne blog, ganske gratis, indblik i hvor kreativ indbrudstyven er med udgangspunkt i vores over 45 års erfaring i sikringsbranchen - så kan du nemmere komme igang med at undgå tyven!

Vidste du at...

Hver 4. indbrud i private hjem sker mellem kl. 18-24, da mange har travlt med at købe ind, dyrke interesser eller besøge venner & familie.

Interesseret i at vide mere?

Vi har samlet en række artikler herunder til dig, der gerne vil lære indbrudstyven bedre at kende.

Hvilket alarmsystem skal jeg vælge?

Stadig alt for mange indbrud i Danmark

Danmark oplever det højeste antal indbrud i hele Skandinavien. Selvom flere husstande efterhånden sikrer sig med alarmsystemer, tyder meget dog på, at vi kan blive endnu bedre til at sikre os.

Velfungerende alarmsystemer virker nemlig både præventivt, under indbrud og sommetider ved opklaringen. Med en alarm i god kvalitet kan du skabe tryghed i hjemmet – også når du ikke er der.

 

Vælg en alarm, der passer til dine behov

Tyverialarmer sætter tyven under hårdt pres, hvilket kan vække naboerne og forstyrre tyvens gøremål, med det formål at skræmme eller forsinke tyven. I denne forbindelse er det hensigtsmæssigt at vælge en udgave, som kan kontakte en kontrolcentral. Det sikrer nemlig, at politiet kontaktes med det samme, hvilket giver mulighed for at stoppe og fange tyven.

Kontrolcentralen kan også kontakte et vagtselskab. En vagt vil desuden ved indbrud sørge for at kontakte en håndværker, som tager sig af ødelagte vinduer og døre. Således kan tyven ikke komme ind samme sted igen. Desuden giver nogle alarmsystemer også mulighed for at signalere til naboens telefon eller din egen via sms.

 

Forskellige behov medfører forskellige løsninger

Der er mærkbar forskel i kvaliteten, så gå ikke på kompromis. Nogle alarmsystemer indeholder rumsensorer, der kan være udstyret med kameraer.

Disse kan tage billeder øjeblikkeligt, som sendes videre til kontrolcentralen. Undersøg dine behov i hjemmet og overvej hvilke egenskaber, der møder dine krav. Skal du sikre en virksomhed, er et alarmsystem med videoovervågning ofte bedst egnet.

 

Få ro i maven med en godkendt alarm

Virksomheder bør overveje sine forsikringsforhold i forbindelse med indbrud. Ønsker virksomheden at opnå den maksimale sikkerhed, bør der vælges en alarminstallatør, som er dækket af Forsikring & Pension Brancheorganisation.

Herved står indehaveren altid stærkt efter indbrudssager. Desuden er dette en garanti for gode alarmsystemer, som du altid kan stole på.

TILBAGE TIL OVERSIGT

Ønsker du at vide endnu mere...?

Hvis du har spørgsmål til vores artikler eller ønsker at få rådgiving om et bestemt sikringsemne, så kontakter vi dig gerne - helt uforpligtende!


Tilbage til forside
© Bagger Låse & Alarm A/S
Til toppen

Ring op her - Døgnvagt service