Danmark er det land i
Europa, der oplever flest indbrud!

- ganske enkelt fordi vi ikke er tilstrækkeligt sikrede mod indbrudstyve.

Følg tyven og bliv klogere på hvordan du gør det sværere for tyven...

SCROLL NED

Vi giver dig de bedste råd.

Med ca. 25.000 indbrud i 2019 er Danmark det land i hele EU som oplever flest indbrud pr. indbygger - det svarer til næsten 3 indbrud i timen! Selvom mange danske familier og virksomheder måske selv ved, at de kunne sikre deres bolig eller firma bedre, så kan det for mange være svært at vide hvor man skal starte og hvordan man gør.

Derfor giver vi dig på denne blog, ganske gratis, indblik i hvor kreativ indbrudstyven er med udgangspunkt i vores over 45 års erfaring i sikringsbranchen - så kan du nemmere komme igang med at undgå tyven!

Vidste du at...

Danmark er det land i EU, der har flest indbrud pr. indbygger. Der sker 3 indbrud i timen, hvilket er fire gange så mange som i Sverige og fem gange så mange som i Tyskland.

Interesseret i at vide mere?

Vi har samlet en række artikler herunder til dig, der gerne vil lære indbrudstyven bedre at kende.

Undgå indbrud i sommerhuset

Pas godt på din sommerbolig

Tyven er glad, når et hus står tomt. Af samme årsag er sommerhuse ekstra udsatte for indbrud. Det skyldes bl.a. også at sommerhuse ofte er afsides beliggende, og der kan være langt til nærmeste nabo. Det giver gode arbejdsbetingelser for tyven. Du kan dog imødekomme truslen ved at bringe sikkerheden i orden. Her kommer en række gode råd til at holde tyven væk fra dit sommerhus.

 

Sørg for at alarmen er på plads

Et tydeligt skiltet alarmsystem er en yderst effektiv måde at advare tyven på. Hvis dit sommerhus står tomt i lange perioder, kan en effektiv alarm give dig tryghed. Alarmen kan opsættes således, at der automatisk sendes besked til din telefon. Så får du øjeblikkelig advarsel om indbrud. Beskeden kan også gå til en kontrolcentral, der kan tilkalde en vagt. Så reageres der øjeblikkeligt på indbruddet.  

 

Udskift dine svage vinduer og døre

Gamle vinduer og døre er tyvens favorit-indgang. Er dine døre og vinduer af ældre dato, bør du gennemgå dørlåse, vindueslåse, beslag og hasper. Sørg for at disse punkter lever op til moderne sikkerhedskrav. Det stiller dig også bedre i forhold til eventuelle forsikringssager.

 

Vis, at der ikke er nogen værdigenstande

Når du forlader dit sommerhus, bør du tømme det for alle værdigenstande. Du bør desuden gøre det helt tydeligt for tyven, at der ingenting er at komme efter. Det gør du ved at trække alle gardiner fra og åbne dine skabe. Ved at gøre dette, fjerner du tyvens incitament til at bryde ind i dit sommerhus - der er simpelthen ingenting at komme efter.

Lad ikke sommerhuset stå urørt

Langt græs, ingen rod og en tom indkørsel er tydelige tegn på, at ingen er hjemme. Sørg for at græsset er slået - og gør det ofte. En uplejet græsplæne vidner i høj grad om et tomt sommerhus, så tag selv dertil eller lav en aftale med en nabo. Det gælder også din indkørsel, hvor du med fordel kan tilbyde en parkeringsplads væk.

Lad også naboen bruge din udendørs skraldespand. Desuden bør du ikke efterlade et fuldstændig rengjort og opryddet sommerhus, men lad f.eks. en kaffekop eller to stå i køkkenet. Det signalerer til tyven, at du kan komme igen når som helst. Du kan desuden vælge at installere tænd/sluk-ure til indendørs lys og sensorer til udendørs lys. Tyven bryder sig aldrig om at arbejde i lyse omgivelser.

Find endnu flere gode råd til at holde indbrudstyven væk fra boligen i vores 24 gratis sikringsråd her

TILBAGE TIL OVERSIGT

Ønsker du at vide endnu mere...?

Hvis du har spørgsmål til vores artikler eller ønsker at få rådgiving om et bestemt sikringsemne, så kontakter vi dig gerne - helt uforpligtende!


Tilbage til forside
© Bagger Låse & Alarm A/S
Til toppen

Ring op her - Døgnvagt service