ABA-teknikerTil installation og service af ABA-anlæg for erhvervs- og offentlige kunder

I jobbet som ABA-tekniker hos Bagger Låse & Alarm bliver du en del af en familievirksomhed fra 1975, der har solidt håndværk, personlig udvikling og god kundeservice som kendetegn.

Vores kundeportefølje består primært af større kunder. Det kan være kommuner, offentlige institutioner og andre større virksomheder som DSB, Sweco, DTU, Kommunernes Landsforening (KL) og KB Hallen. Og endnu flere spændende brandprojekter på vej!

Du får derfor rig mulighed for at lege med installation og service af både almindelige og store brand- og varslingsløsninger, og udfordre dine tekniske kompetencer og interesserer. Du bliver en vigtig del af vores voksende Brandafdeling, og får en række erfarne teknikere som kollegaer, som løfter i flok, og altid står parat med sparring. Din mulige kommende kollega, Thomas Hviid Madsen, udtaler;

 

"Du burde søge jobbet, fordi du får lov til at være involveret i projekter helt fra start og til aflevering til kunden. Vi arbejder med mange vinkler af brandsikring, hvilket giver os gode udfordringer, og masser af læring."

Sådan fortæller din kommende kollega, Thomas Hviid Madsen

 

 Din base bliver enten i vores afdeling i Ballerup eller i Slagelse efter aftale.

 

Dine faglige og personlige kvalifikationer vægter lige højt

Ideelt set har du tidligere erfaring med ABA-anlæg, f.eks. som tekniker eller fra en lignende stilling. Derudover ser vi, at du har bestået 'Brand 1 og 2' kursus.

Udover at du naturligvis har kendskab til installation- og serviceopgaver inden for ABA, betyder det lige så meget, at du har en positiv og serviceminded tilgang til kunden og opgaven. Du arbejder selvstændigt og målrettet med at løse opgaven på bedste vis og føre den til ende.

Du har gode samarbejdsevner og sparrer ofte med dine kollegaer for at finde den bedste løsninger. Derudover sætter du en ære i at udvikle dig inden for ABA, AVA, ABDL og ABV-T.

Det er en forudsætning for stillingen, at du har et gyldigt kørekort B, og kan fremvise en straffeattest, samt at du kan sikkerhedsgodkendes til at arbejde hos Forsvaret, Politiet og domstolene.

 

Vi tilbyder dig

Brand- og sikringsområdet er i stor vækst, og vi har altid fingeren på pulsen, når det gælder det nyeste inden for brand-, varsling- og sikringsanlæg. Du kan derfor forvente at blive en del af en moderne og innovativ virksomhed med højt til loftet. Derudover tilbyder vi:

  • Alsidige opgaver og faglige udfordringer i en virksomhed præget af stor fremgang
  • Et positivt og dynamisk arbejdsmiljø
  • Engagerede og professionelle kollegaer, der hjælper hinanden på tværs af forretningsområder, organisatoriske niveauer og faglige kompetencer
  • Kompetenceudvikling og en skræddersyet uddannelsesplan, f.eks. i ABA, AVA og ABV-T
  • Et digitalt projekt-, dokument-, ordre- og kundestyringssystem
  • Ordnede forhold og løn efter kvalifikationer
  • Løbende hyggelige sociale arrangementer

 

Bliv en del af Bagger Låse & Alarm A/S

Med otte afdelinger fordelt på hele Sjælland og omkring 100 tilfredse medarbejdere, er Bagger Låse & Alarm A/S en af Danmarks førende sikkerhedsvirksomheder inden for mekanisk, elektronisk og brandsikring til både erhvervs-, offentlige og private kunder.

Vi er en certificeret og godkendt installatør af ABA-anlæg, ABDL-anlæg, AVA-anlæg og ABV-T. Vores produktvifte er bred, og vi beskæftiger os bl.a. med salg og installation af adgangskontrol, alarmsystemer, videoovervågning, brandalarmer, ABDL, talevarsling, termisk brandventilation, panik- og flugtvejssystemer, låsesystemer, sikringsgitre og dørautomatik.

 

Er du den rette person til stillingen?

Såfremt stillingsopslaget har fanget din interesse, så send en motiveret ansøgning samt et CV til job@bagger-laase.dk og skriv “ABA-tekniker” i emnefeltet. Samtaler afholdes løbende.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Salgs- & Udviklingsdirektør, Thomas Bagger, på tlf. 88 80 93 16.

 

Vores medarbejdere

En god arbejdsplads og et sundt arbejdsklima

Vi ved at vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor ønsker vi også at vores arbejdsplads har et godt og sundt arbejdsklima, samt at vores virksomhed er et sted, man ønsker at arbejde og den enkelte medarbejder glæder sig til at komme på arbejde hver dag.

Derfor bestræber vi os også på at uddanne vores medarbejdere bedst muligt og udfordre dem med opgaver, så både de enkelte medarbejdere og virksomheden udvikler sig løbende.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på telefon 70 20 21 12 eller skrive til job@bagger-laase.dk.

+ En fortælling om job hos Bagger Låse

Top

Din besked sendes - vent venligst