Engageret arbejdsmand til kabeltræk (projektansættelse)Er det dig vi søger?

Er du ledig eller ved, at du snart bliver det, og har erfaring med kabeltræk? Ønsker du at blive en del af en projektafdeling i en virksomhed, der har godt håndværk og god kundeservice som kendetegn? Så er det lige dig, vi søger! 

Vi har hele tiden gang i mange store og spændende projekter i vores Projektafdeling i Storkøbenhavn, og lige nu søger vi 2 arbejdsmænd til at montere og trække kabler til en projektansættelse på ca. 1,5 år. Du løser dine opgaver sammen med vores dygtige sikringsteknikere og låsesmede, der altid løfter i flok, og som står parat med sparring.

 

Jobbet som arbejdsmand

Som arbejdsmand med udgangspunkt i vores Projektafdeling bliver din opgave at forberede kabling af komplekse og intelligente sikringsløsninger. Med stillingen bliver du en integreret del af vores voksende virksomhed, der i dag består af over 90 medarbejdere med fokus på sikring og sikkerhed.

 

Vi forventer af dig

Vi sætter pris på, at vores kommende arbejdsmand kan sætte flueben ved følgende punkter:

  • Du har en god indstilling til de opgaver du bliver stillet.
  • Du kan arbejde selvstændigt og arbejde sammen med et team.
  • Du er fleksibel og er mødestabil.
  • Du ser muligheder frem for begrænsninger, og med et højt drive gør du dit arbejde til en æressag

 

Vi kan tilbyde dig

Sikringsområdet er i stor vækst, og vi har altid fingeren på pulsen, når det gælder det nyeste inden for sikring. Du kan derfor forvente at blive en del af en moderne og innovativ virksomhed med højt til loftet. Derudover tilbyder vi:

  • Alsidige opgaver og faglige udfordringer i en virksomhed præget af stor fremgang
  • Et positivt og dynamisk arbejdsmiljø
  • Engagerede og professionelle kollegaer, der hjælper hinanden på tværs af forretningsområder, organisatoriske niveauer og faglige kompetencer
  • Ordnede forhold og løn efter kvalifikationer
  • Løbende hyggelige sociale arrangementer

 

Bliv en del af Bagger Låse & Alarm A/S

Bagger Låse & Alarm A/S er en af Danmarks førende sikkerhedsvirksomheder inden for mekanisk, elektronisk og brandsikring til både erhvervs-, offentlige og private kunder.

Siden 1975 har Bagger Låse & Alarm hjulpet en meget bred vifte af virksomheder i forskellige brancher, samt offentlige instanser til bedre sikring. Dette har ført til, at virksomheden nu har otte afdelinger fordelt på hele Sjælland og over 90 tilfredse medarbejdere med et stort kendskab til markedets nyeste teknologier og moderne sikringsløsninger.

 

Er du den rette person til stillingen?

Såfremt stillingsopslaget har fanget din interesse, så send en motiveret ansøgning samt et CV til job@bagger-laase.dk. Samtaler afholdes løbende.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Salgs- og Udviklingsdirektør, Thomas Bagger, på tlf. 88 80 93 16.

VORES MEDARBEJDERE

En god arbejdsplads og et sundt arbejdsklima

Vi ved at vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor ønsker vi også at vores arbejdsplads har et godt og sundt arbejdsklima, samt at vores virksomhed er et sted, man ønsker at arbejde og den enkelte medarbejder glæder sig til at komme på arbejde hver dag.

Derfor bestræber vi os også på at uddanne vores medarbejdere bedst muligt og udfordre dem med opgaver, så både de enkelte medarbejdere og virksomheden udvikler sig løbende. 

Hvis du overvejer at søge job hos os, så læs her hvad du kan forvente af vores arbejdsplads.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på telefon 70 20 21 12 eller skrive til job@bagger-laase.dk.

+ EN FORTÆLLING OM JOB HOS BAGGER LÅSE

Top

Din besked sendes - vent venligst