Arbejdsmand til montage af låse & beslag (Besat)Engageret arbejdsmand til montage af låse og beslag

Har du hænderne skruet godt på, og har du måske endda erfaring med montage af låse? Ønsker du at blive en del af en projektafdeling i en virksomhed, der har godt håndværk og god kundeservice som kendetegn? Så er det lige dig, vi søger!

Der er masser at se til med mange store, spændende projekter, og vi søger derfor en arbejdsmand til montage af låse, beslag og dørlukkere til vores Projektafdeling i Storkøbenhavn.

 

Jobbet som arbejdsmand

Som arbejdsmand med udgangspunkt i vores Projektafdeling skal du være med til at installere låse, beslag og dørlukkere for kunder af alle størrelser. Du løser dine opgaver sammen med vores dygtige sikringsteknikere og låsesmede, der altid løfter i flok og står parat med sparring. Med stillingen bliver du en integreret del af vores voksende virksomhed, der i dag består af ca. 100 medarbejdere med fokus på sikring og sikkerhed.

 

Vi forventer af dig

Du behøver ikke at kunne det hele i forvejen, men det er vigtigt, at du er villig til at lære. Vi sætter pris på, at vores kommende arbejdsmand kan sætte flueben ved følgende punkter:

  • Du har en god indstilling til de opgaver du bliver stillet
  • Du kan arbejde selvstændigt og arbejde sammen med et team
  • Du er fleksibel og er mødestabil
  • Du har teknisk ans
  • Du ser muligheder frem for begrænsninger, og med et højt drive gør du dit arbejde til en æressag

 

Vi kan tilbyde dig

Sikringsområdet er i stor vækst, og vi har altid fingeren på pulsen, når det gælder det nyeste inden for sikring. Du kan derfor forvente at blive en del af en moderne og innovativ virksomhed med højt til loftet. Derudover tilbyder vi:

  • Alsidige opgaver og faglige udfordringer i en virksomhed præget af stor fremgang
  • Et positivt og dynamisk arbejdsmiljø
  • Engagerede og professionelle kollegaer, der hjælper hinanden på tværs af forretningsområder, organisatoriske niveauer og faglige kompetencer
  • Ordnede forhold og løn efter kvalifikationer
  • Løbende hyggelige sociale arrangementer

 

Bliv en del af Bagger Låse & Alarm A/S

Bagger Låse & Alarm A/S er en af Danmarks førende sikkerhedsvirksomheder inden for mekanisk, elektronisk og brandsikring til både erhvervs-, offentlige og private kunder.

Siden 1975 har Bagger Låse & Alarm hjulpet en meget bred vifte af virksomheder i forskellige brancher, samt offentlige instanser til bedre sikring. Dette har ført til, at virksomheden nu har otte afdelinger fordelt på hele Sjælland og over 90 tilfredse medarbejdere med et stort kendskab til markedets nyeste teknologier og moderne sikringsløsninger.

 

Er du den rette person til stillingen?

Såfremt stillingsopslaget har fanget din interesse, så send en motiveret ansøgning samt et CV til job@bagger-laase.dk. Skriv gerne "Arbejdsmand til montage af låse og beslag" i emnefeltet.

Samtaler afholdes løbende. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder, Jack Overby, på tlf. 88 80 95 03.

VORES MEDARBEJDERE

En god arbejdsplads og et sundt arbejdsklima

Vi ved at vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor ønsker vi også at vores arbejdsplads har et godt og sundt arbejdsklima, samt at vores virksomhed er et sted, man ønsker at arbejde og den enkelte medarbejder glæder sig til at komme på arbejde hver dag.

Derfor bestræber vi os også på at uddanne vores medarbejdere bedst muligt og udfordre dem med opgaver, så både de enkelte medarbejdere og virksomheden udvikler sig løbende. 

Hvis du overvejer at søge job hos os, så læs her hvad du kan forvente af vores arbejdsplads.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på telefon 70 20 21 12 eller skrive til job@bagger-laase.dk.

+ En fortælling om job hos Bagger Låse

Top

Din besked sendes - vent venligst