Elektrikerlærling inden for brandsikring (Ballerup)



Vil du være med til at sikre Danmark imod brand?

Så start din karriere med den bedste læreplads i sikringsbranchen!

Stillingen er til dig, der ønsker at specialisere dig og målrette din elektrikeruddannelse inden for brandsikring i en sikkerhedsvirksomhed fra 1975, der har solidt håndværk, personlig udvikling og god kundeservice som kendetegn.

 

Din dagligdag

Hos Bagger Låse & Alarm beskæftiger vi os med alt fra både almindelige til store og avancerede brandprojekter. Som elektrikerlærling i Brandafdelingen vil du derfor have rig mulighed for at prøve kræfter med forskellige fagområder. 

I løbet af din læretid skal du beskæftige dig med installation og/eller servicering af både almindelige og komplekse brand- og varslingsløsninger for kunder af alle størrelser. Det gælder bl.a. idriftsætning og installation af brandalarmer, brandventilation, talevarsling og ABDL-anlæg. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores kompetente sikringsteknikere, som sørger for at lære dig op i de nyeste teknologier inden for brand- og varslingsanlæg. Serviceeftersyn og håndtering af fejlmeldinger vil også være opgaver, du bliver oplært og styrket i.

Under din 4,5-årige uddannelse bliver du udlært i 5 af følgende moduler efter aftale (dog med hovedsageligt fokus på brandsikring):

 • 1.1 Netværks- og datakommunikation
 • 1.5 AIA og TV-overvågning
 • 2.1 Programmering og opsætning af kommunikations-netværk
 • 2.7 Brandtekniske installationer
 • 3.6 Teknisk entreprise- og projektstyring på modulniveau 3, Ekspertniveau
 • 3.7 Integration af sikringsanlæg
 • 4.6 Teknisk entreprise- og projektstyring på modulniveau 4, Højniveau

Som lærling har du base på kontoret i Ballerup, men du vil komme rundt i flere af vores afdelinger under læretiden. På den måde får du det bredeste og mest alsidige kendskab til faget.

 

Om dig

Du har som minimum afsluttet grundforløbet på teknisk skole, men vi forventer selvfølgelig ikke, at du kan det hele i forvejen. Det vigtigste er, at du er udadvendt og motiveret for at udvikle dig i en brandteknisk retning. Som person kan du nikke genkendende til følgende udsagn:

 • Du er ihærdig, målrettet, udadvendt og kan arbejde selvstændigt
 • Du er opsøgende i forhold til udfordringer og viden
 • Du trives med at have mange bolde i luften på samme tid
 • Du ser service og kvalitet som en naturlig del af dit kommende job
 • Det er en forudsætning for stillingen, at du har et gyldigt kørekort B, og kan fremvise en ren straffeattest
 • Du skal kunne sikkerhedsgodkendes til at arbejde hos Forsvaret, Politiet og domstolene

 

Vi tilbyder

Brand- og sikringsområdet er i stor vækst, og vi har altid fingeren på pulsen, når det gælder det nyeste inden for brand-, varsling- og sikringsanlæg. Du kan derfor forvente at blive en del af en moderne og innovativ virksomhed med højt til loftet. Derudover tilbyder vi:

 • Alsidige opgaver og faglige udfordringer i en virksomhed præget af stor fremgang
 • Et positivt og dynamisk arbejdsmiljø
 • Engagerede og professionelle kollegaer, der hjælper hinanden på tværs af forretningsområder, organisatoriske niveauer og faglige kompetencer
 • Struktureret uddannelsesplan med vores eget ’Bagger Academy’
 • Ordnede forhold
 • Mange hyggelige sociale arrangementer

 

Om Bagger Låse & Alarm A/S

Med otte afdelinger fordelt på hele Sjælland og tæt på 100 tilfredse medarbejdere, er Bagger Låse & Alarm A/S en af Danmarks førende sikkerhedsvirksomheder inden for mekanisk, elektronisk og brandsikring til både erhvervs-, offentlige og private kunder.

Vi er en certificeret og godkendt installatør af ABA, ABDL, AVA og ABV-T. Vores produktvifte er bred, og vi beskæftiger os bl.a. med salg og installation af adgangskontrol, alarmsystemer, videoovervågning, brandalarmer, ABDL, talevarsling, termisk brandventilation, panik og flugtvejssystemer, låsesystemer, sikringsgitre og dørautomatik.

 

Er du den rette person til stillingen?

Såfremt stillingsopslaget har fanget din interesse, så send en motiveret ansøgning samt et CV til job@bagger-laase.dk. Skriv gerne "Elektrikerlærling (Brandsikring)" i emnefeltet.

Samtaler afholdes løbende til den rette kandidat er fundet. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte leder af Brandafdelingen, Jesper Rasmussen, på tlf. 88 80 95 25.

 

Vores medarbejdere

En god arbejdsplads og et sundt arbejdsklima

Vi ved at vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor ønsker vi også at vores arbejdsplads har et godt og sundt arbejdsklima, samt at vores virksomhed er et sted, man ønsker at arbejde og den enkelte medarbejder glæder sig til at komme på arbejde hver dag.

Derfor bestræber vi os også på at uddanne vores medarbejdere bedst muligt og udfordre dem med opgaver, så både de enkelte medarbejdere og virksomheden udvikler sig løbende. 

Hvis du overvejer at søge job hos os, så læs her hvad du kan forvente af vores arbejdsplads.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på telefon 70 20 21 12 eller skrive til job@bagger-laase.dk.

+ En fortælling om job hos os

Top

Din besked sendes - vent venligst