Juniorkonsulent salgsafdeling (Besat)Ønsker du en karriere inden for salg i en branche i vækst og hvor du kan være med til at rådgive kunden til den bedste sikringsløsning?

Drømmer du om at udvikle dit salgstalent, og synes du, at kundekontakt og salg er et sjovt og udfordrende felt? Har du måske allerede en handelsuddannelse eller tilsvarende i forvejen, og ønsker blot at udvikle dit salgstalent yderligere?

Så dygtiggør dig hos Bagger Låse & Alarm inden for teknisk salg og rådgivning på B2B og B2G-markedet inden for alle former for sikringsløsninger.

 

Juniorkonsulent i salgsafdelingen

 

Sådan bliver dit forløb:

Du starter en udviklingsrejse med salg som hovedfokus, hvor målet er, at du bliver en erfaren sikringskonsulent med ansvar for dine egne kundesegmenter og komplekse sikringsprojekter. Du får ekspertviden om alle vores produkter og får erfaring i at rådgive vores kunder til den mest værdiskabende sikringsløsning. Du lærer vores kunder at kende, får styrket din selvtillid og får indsigt i relevante salgsværktøjer.

Du tiltræder rollen som juniorkonsulent, og bliver en integreret del af vores Salgsafdeling, der består af tre sikringskonsulenter og en salgsdirektør, der hver især har forskellige kundesegmenter og produktområder som fokus. Her fortsætter din udviklingsrejse, hvor vi bygger ovenpå din handelsuddannelse (eller tilsvarende) med praktisk erfaring og relevant akademiuddannelse, der skal styrke dine salgskompetencer yderligere. Det kan være moduler inden for strategisk salg, key account management, markedsanalyse, salgspsykologi eller lignende.

Du får mere og mere ansvar i takt med din dygtiggørelse inden for salg og sikring, og du kan fortsætte karrieren som sikringskonsulent med dine egne kundesegmenter af både erhvervs-, offentlige og private kunder.

Du får fast base i vores Ballerup-afdeling.

 

Dine ansvarsområder

Igennem din udviklingsrejse hos Bagger Låse & Alarm kommer du i berøring med følgende arbejdsopgaver:

 • Salg og rådgivning
 • Tilbudsgivning
 • Projektering
 • Udarbejdelse af serviceaftaler
 • Deltagelse i leverandør- og kundemøder
 • Ordrebehandling
 • Telefonbetjening og rådgivning
 • Indkøb
 • Inputs til salgs- og markedsføringsindsatser

 

Vi tilbyder

Hos Bagger Låse & Alarm har vi et særligt fokus på at udvikle unge talenter. Derfor får du også mulighed for jævnligt at spare med din leder og løbende styrke dine kompetencer. Din trivsel er vigtig for os, ligesom din fremtidige karriere. Erfaringer, du kan tage med dig videre: 

 • Du kommer i berøring med hele salgs- og handelspaletten i et positivt arbejdsmiljø med engagerede og professionelle kollegaer, der hjælper hinanden på tværs af organisatoriske niveauer og faglige kompetencer
 • Alsidige opgaver og faglige udfordringer i en virksomhed præget af stor fremgang
 • Fri firmabil og telefon
 • En attraktiv pensionsordning og du bliver ydermere omfattet af virksomhedens bonusordning
 • Løbende hyggelige sociale arrangementer

 

Til gengæld kræver vi…

…At du som minimum har afsluttet en handelsuddannelse, en handelsøkonom eller tilsvarende, der har givet dig en grundlæggende viden om salg, handel og kunderelationer. Måske har du også nogle års erfaring fra et tidligere salgsjob. Men vi forventer selvfølgelig ikke, at du kan det hele i forvejen. Det vigtigste er, at du brænder for at udvikle dig inden for salg og handel samt har en teknisk flair.

Som person kan du nikke genkendende til følgende udsagn: 

 • Du er ihærdig, målrettet, udadvendt og kan arbejde selvstændigt
 • Du er opsøgende i forhold til udfordringer og viden
 • Du trives med at have mange bolde i spil på samme tid
 • Du ser service og kvalitet som en naturlig del af dit kommende job

 Det er et krav, at du kan fremvise en ren straffeattest og gyldigt kørekort B.

 

Om Bagger Låse & Alarm A/S

Bagger Låse & Alarm A/S er en af Danmarks førende sikkerhedsvirksomheder inden for mekanisk sikring, elektronisk sikring og brandsikring til både erhvervs-, offentlige og private kunder.  

Siden 1975 har Bagger Låse & Alarm A/S hjulpet en bred vifte af virksomheder i forskellige brancher samt offentlige instanser til bedre sikring. Dette har ført til, at virksomheden nu har otte afdelinger fordelt på hele Sjælland og omkring 100 tilfredse medarbejdere med et stort kendskab til markedets nyeste teknologier og moderne sikringsløsninger. 

Sikringsområdet er i stor vækst, og vi har altid fingeren på pulsen, når det gælder det nyeste inden for området. Du kan derfor forvente at blive en del af en moderne og innovativ virksomhed med højt til loftet.

 

Noget for dig?

Så send din ansøgning med CV til job@bagger-laase.dk snarest muligt og skriv “Juniorkonsulent” i emnefeltet. Vi afholder løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Salgs- og Udviklingsdirektør, Thomas Bagger, på mail tba@bagger-laase.dk eller tlf. 88 80 93 16.

 

VORES MEDARBEJDERE

En god arbejdsplads og et sundt arbejdsklima

Vi ved at vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor ønsker vi også at vores arbejdsplads har et godt og sundt arbejdsklima, samt at vores virksomhed er et sted, man ønsker at arbejde og den enkelte medarbejder glæder sig til at komme på arbejde hver dag.

Derfor bestræber vi os også på at uddanne vores medarbejdere bedst muligt og udfordre dem med opgaver, så både de enkelte medarbejdere og virksomheden udvikler sig løbende. 

Hvis du overvejer at søge job hos os, så læs her hvad du kan forvente af vores arbejdsplads.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på telefon 70 20 21 12 eller skrive til job@bagger-laase.dk.

+ En fortælling om job hos Bagger Låse

Top

Din besked sendes - vent venligst