Låsesmedslærling (Ballerup)Bliv låsesmedlærling i branchens førende sikkerhedsvirksomhed

Drømmer du om et job i sikkerhedsbranchen? Og vil du være med til at montere, reparere og vedligeholde mekanisk sikring og adgangskontrol? Vi søger lige nu Danmarks dygtigste låsesmedlærling til at blive en del af en innovativ og vækstende virksomhed.

 

Din dagligdag

Du vil blive ansat med base på kontoret i Ballerup, men du vil komme rundt i vores andre afdelinger i løbet af din læretid. På den måde får du et bredt og alsidigt kendskab til faget. Da Bagger Låse & Alarm har en bred produktvifte, vil du som lærling komme omkring mange forskellige fagområder. Det gælder bl.a. installation af adgangskontrol, låsesystemer samt dørautomatik.

Udover skoleophold vil der være en række interne kurser, som skal udvikle og dygtiggøre dig på de forskellige produktområder.

 

Lidt om dig

Når du er lærling hos os, forventer vi ikke, at du kan det hele i forvejen. Men vi forventer dog, at du har lyst til at lære – og til at dygtiggøre dig inden for faget. Som person tænker vi derfor, at du kan sætte flueben ud fra følgende:

  • Du er ihærdig, målrettet, udadvendt og kan arbejde selvstændigt
  • Du er opsøgende i forhold til udfordringer og viden
  • Du trives med at have mange bolde i spil på samme tid
  • Du ser service og kvalitet som en naturlig del af dit kommende job
  • Det er en forudsætning for stillingen, at du har et gyldigt kørekort B, og kan fremvise en ren straffeattest
  • Du skal kunne sikkerhedsgodkendes til at arbejde hos Forsvaret, Politiet og domstolene
  • Vi søger enten en lærling, mesterlære eller en voksenlærling

 

Vi tilbyder....

… en af de bedste lærepladser i branchen. Og det gør vi bl.a. fordi vi har fingeren på pulsen, når det gælder det nyeste inden for låse og sikring. Udover at lære det traditionelle, gode håndværk inden for låsebranchen, kommer du derfor også til at arbejde med den allernyeste teknologi.

 

Bliv en del af Bagger Låse & Alarm A/S

Bagger Låse & Alarm A/S er en af Danmarks førende sikkerhedsvirksomheder inden for mekanisk, elektronisk og brandsikring til både erhvervs-, offentlige og private kunder.

Siden 1975 har Bagger Låse & Alarm hjulpet en meget bred vifte af virksomheder i forskellige brancher, samt offentlige instanser til bedre sikring. Dette har ført til, at virksomheden nu har afdelinger fordelt på hele Sjælland og over 100 tilfredse medarbejdere med et stort kendskab til markedets nyeste teknologier og moderne sikringsløsninger.

 

Send din ansøgning

Lyder det som noget for dig? - Så send din ansøgning med CV til job@bagger-laase.dk snarest muligt og skriv "Låsesmedlærling (Ballerup)" i emnefeltet.

Vi afholder løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet.

Vores medarbejdere

En god arbejdsplads og et sundt arbejdsklima

Vi ved at vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor ønsker vi også at vores arbejdsplads har et godt og sundt arbejdsklima, samt at vores virksomhed er et sted, man ønsker at arbejde og den enkelte medarbejder glæder sig til at komme på arbejde hver dag.

Derfor bestræber vi os også på at uddanne vores medarbejdere bedst muligt og udfordre dem med opgaver, så både de enkelte medarbejdere og virksomheden udvikler sig løbende. 

Hvis du overvejer at søge job hos os, så læs her hvad du kan forvente af vores arbejdsplads.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på telefon 70 20 21 12 eller skrive til job@bagger-laase.dk.

+ En fortælling om job hos os

Top

Din besked sendes - vent venligst