Oplæring til ABA teknikerHar du en teknisk baggrund, og vil du specialisere dig inden for brand og varsling?

Så læs med her...

Du har nu mulighed for at blive ABA-tekniker i en familievirksomhed fra 1975, der har solidt håndværk, personlig udvikling og god kundeservice som kendetegn.

Hos Bagger Låse & Alarm har vi nemlig forrygende travlt med mange spændende brandprojekter i ordrebogen. Derfor søger vi nu en ABA-tekniker til vores Brandafdeling med udgangspunkt i Ballerup.

 

Jobbet som ABA-tekniker

Som ABA-tekniker skal du servicere og/eller installere almindelige og komplekse brand- og varslingsløsninger for kunder af alle størrelser.

Du bliver en vigtig del af vores voksende Brandafdeling, og får en række erfarne teknikere som kollegaer, som står klar til at guide dig igennem mangfoldige opgaver, som I i fællesskab skal løse.

Vi beskæftiger os med alt fra både små til store og avancerede brandprojekter, så der er rig mulighed for en grundig oplæring. Det vigtigste er, at du er udadvendt og motiveret for at videreudvikle dine eksisterende kompetencer i en brandteknisk retning.

 

Om dig og dine kvalifikationer

Du har tidligere erfaring som elektriker eller anden teknisk baggrund. Derudover ser vi, at du:

 • Har interesse for brandsikring, og har måske allerede stiftet lidt bekendtskab med installation af brandsikringsløsninger

Hos Bagger Låse & Alarm ’brænder’ vi for brandsikring og for vores ansatte. Udover at du naturligvis har lyst til at arbejde med brand fremadrettet, håber vi også, at du kan sætte flueben ud fra følgende områder:

 • du er serviceminded og har et højt kvalitetsniveau
 • du trives med at have mange bolde i luften
 • du arbejder selvstændigt
 • du er målrettet, ihærdig og kan føre en opgave til ende
 • du har gode samarbejdsevner og en positiv indstilling til dine omgivelser og dit arbejde
 • du sætter en ære i at udvikle dig og lære nyt

Det er en forudsætning for stillingen, at du har et gyldigt kørekort B, og kan fremvise en ren straffeattest.

 

Vi tilbyder

Brand- og sikringsområdet er i stor vækst, og vi har altid fingeren på pulsen, når det gælder det nyeste inden for brand-, varsling- og sikringsanlæg. Du kan derfor forvente at blive en del af en moderne og innovativ virksomhed med højt til loftet. Derudover tilbyder vi:

 • Alsidige opgaver og faglige udfordringer i en virksomhed præget af stor fremgang
 • Et positivt og dynamisk arbejdsmiljø
 • Engagerede og professionelle kollegaer, der hjælper hinanden på tværs af forretningsområder, organisatoriske niveauer og faglige kompetencer
 • Kompetenceudvikling og en skræddersyet uddannelsesplan, f.eks. Brand 1 og 2, samt andre relevante kurser
 • Et digitalt projekt-, dokument-, ordre- og kundestyringssystem
 • Ordnede forhold og løn efter kvalifikationer
 • Flere hyggelige sociale arrangementer om året

 

Om Bagger Låse & Alarm A/S

Med otte afdelinger fordelt på hele Sjælland og over 100 tilfredse medarbejdere, er Bagger Låse & Alarm en af Danmarks førende sikkerhedsvirksomheder inden for mekanisk, elektronisk og brandsikring til både erhvervs-, offentlige og private kunder.

Vi er en certificeret og godkendt installatør af ABA-anlæg, ABDL-anlæg, AVA-anlæg og ABV-T. Vores produktvifte er bred, og vi beskæftiger os bl.a. med salg og installation af adgangskontrol, alarmsystemer, videoovervågning, brandsikring flugtvejssystemer, låsesystemer, sikringsgitre og dørautomatik.

 

Er du den rette person til stillingen?

Såfremt stillingsopslaget har fanget din interesse, så send en motiveret ansøgning samt et CV til job@bagger-laase.dk. Samtaler afholdes løbende til den rette kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Salgs- & Udviklingsdirektør, Thomas Bagger, på tlf. 88 80 93 16.

VORES MEDARBEJDERE

En god arbejdsplads og et sundt arbejdsklima

Vi ved at vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor ønsker vi også at vores arbejdsplads har et godt og sundt arbejdsklima, samt at vores virksomhed er et sted, man ønsker at arbejde og den enkelte medarbejder glæder sig til at komme på arbejde hver dag.

Derfor bestræber vi os også på at uddanne vores medarbejdere bedst muligt og udfordre dem med opgaver, så både de enkelte medarbejdere og virksomheden udvikler sig løbende. 

Hvis du overvejer at søge job hos os, så læs her hvad du kan forvente af vores arbejdsplads.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på telefon 70 20 21 12 eller skrive til job@bagger-laase.dk.

+ EN FORTÆLLING OM JOB HOS BAGGER LÅSE

Top

Din besked sendes - vent venligst