Jalousiskab med lås

Jalousiskabe / TobaksskabeSIKRING AF HØJRISIKO-GENSTANDE

Et tobaksskab, også kendt som jalousiskab, er en løsning til sikring af specielt tyverifølsomme genstande. Det er ofte brugt i butikker til f.eks. tobaksvarer, alkohol og medicin, men moderne tobaksskabe kan også bruges til f.eks. servere, computere eller andet elektronisk udstyr.

Uanset hvilket sikringsniveau I opretholder, så kan et jalousiskab være et forebyggende og sikrende redskab til at beskytte de varer og ting, som kan være særligt attraktive for tyve.

Vi tilbyder mange forskellige former for jalousiskabe og vores udvalg indebærer både manuelle og automatiske løsninger, ligesom vi både har standardstørrelser eller tilpasset størrelser. Hos os er altid sikker på at få en topmoderne kvalitetsløsning, som lever op til alle lovgivnings- og forsikringsmæssige krav.

 

+ OPLEV ALUX JALOUSISGITRE I NETTO

 

ER DU I TVIVL, SÅ KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål så ring til os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk – så giver vi et uforpligtende tilbud.

Ud over vores brede udvalg af tobaksskabe, så står vi ligeledes altid klar med rådgivning når du skal vælge den rette løsning. Med mere end 40 års erfaring i sikringsbranchen og en række veluddannede specialister på området, er du altid garanteret en god og professionel rådgivning.

Modtag et uforpligtende tilbud på et jalousiskab
Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst