Content watched by Whocopied.me
Brandskabe

BrandskabeMODSTÅR HÅRD VARME I FLERE TIMER

Brandskabe beskytter dine værdier i tilfælde af brand. Takket være det robuste design og hårdføre materiale, kan brandskabe modstå ekstrem varme i flere timer og således effektivt sikre dig mod tab af værdifulde ejendele og uerstattelige effekter.

  • Modstår ekstrem varme i flere timer
  • Sikker opbevaring af vigtige dokumenter og papir
  • Nem vedligeholdelse
  • Velegnet til erhverv og private boliger

 

BÅDE TIL ERHVERV OG PRIVATE HJEM

Brandskabe har i mange år primært været benyttet i mange typer erhverv som en ekstra sikring mod brand, men flere private er også begyndt at købe brandskabe til sikring af værdigenstande såsom testamenter, dåbsattester, bryllupsbilleder, dagbøger, børnenes tegninger eller andre uerstattelige ejendele.

I mange år har danske familier nemlig købt pengeskabe til dette formål, men i situationer hvor dokumenter eller billeder, der ikke kan genskabes, skal opbevares mere sikkert, anbefaler vi kraftigt et brandskab i stedet for. 

 

Google Anmeldelser

 

VENT IKKE TIL I MORGEN

Brand sker ikke kun hos naboen - kontakt os og hør mere om vores udvalg af nye og brugte brandskabe. Vi garanterer dig professionel rådgivning og korrekt montering efter de nyeste F&P regler.

I vores omfattende sortiment finder du brandskabe i alle størrelser, udformninger og prisklasser. Vi har valgt at forhandle brandskabe af mærkerne bl.a. 'Herning Pengeskabe' og 'Duoguard'. Det er nogle specifikke mærker af brandskabe, som vi ved fra vores over 40 års erfaring med brandskabe, at netop disse brands er de bedste på markedet.

Ring på telefon 70 20 21 12 eller send en mail til bagger@bagger-laase.dk, så finder vi den helt rigtige løsning i vores udvalg af brandskabe.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst