Brandskabe

BrandskabeMODSTÅR HÅRD VARME I FLERE TIMER

Brandskabe beskytter dine værdier i tilfælde af brand. Takket være det robuste design og hårdføre materiale, kan brandskabe modstå ekstrem varme i flere timer og således effektivt sikre dig mod tab af værdifulde ejendele og uerstattelige effekter.

 

TIL ERHVERV OG PRIVATE HJEM

Brandskabe benyttes i mange typer erhverv som en ekstra sikring mod brand. Særligt til følsomme data og vigtige dokumenter anbefaler vi, at du investerer i et af vores professionelle brandskabe for at undgå katastrofale tab og skader.

Til private hjem kan brandskabe benyttes til sikring af værdigenstande såsom kontanter, forsikringspapirer, dagbøger, børnenes tegninger eller andre uerstattelige ejendele. Det bliver mere og mere almindeligt, at private investerer i et pengeskab.

Der er ligeledes flere, som udnytter pengeskabet til at få f.eks. testamenter, dåbsattester, bryllupsbilleder eller lignende uerstattelige papirer sikret. De situationer, hvor dokumenter eller billeder, der ikke kan genskabes, skal opbevares privat, anbefaler vi kraftigt et brandskab i stedet for.

MERE INFORMATION OM BRANDSKABE

PROFESSIONELLE BRANDSKABE

Hos os finder du et omfattende udvalg af professionelle brandskabe til gode priser. Vores brandskabe er konstrueret til at beskytte alle former for værdigenstande mod brand, og lever op til alle gældende krav og anbefalinger. I vores omfattende sortiment finder du brandskabe i alle størrelser, udformninger og prisklasser, og vi har helt sikkert også den rette model til dig.

Vi har valgt at forhandle brandskabe af mærkerne bl.a. 'Herning Pengeskabe' og 'Duoguard'. Det er nogle specifikke mærker af brandskabe, som vi har valgt ud, og som vi kan stå inde for.

VENT IKKE TIL I MORGEN

Brand sker ikke kun hos naboen - kontakt os og hør meget mere om vores udvalg af solide brandskabe. Vi garanterer dig professionel behandling, levering til tiden og korrekt montering efter de nyeste F&P regler.

Ring på telefon 70 20 21 12 eller send en mail til bagger@bagger-laase.dk, så finder vi den helt rigtige løsning i vores udvalg af brandskabe.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst