Cookiepolitik
Dataskabe

DataskabeBESKYT DINE DATAMEDIER

Dataskabe er specielt konstrueret til beskyttelse af varmefølsomme datamedier såsom elektroniske enheder (f.eks. USB-drev og bærbar computere).

Datamedier er per definition meget påvirkelige af varme og desuden umulige at erstatte, hvis skaden er skat. Derfor er det vigtigt altid at vælge dataskabe frem for traditionelle pengeskabe, hvis du har værdifulde og uerstattelige datamadier.

Der findes mange uheldige eksempler på datamedier, som er opbevaret i pengeskabe frem for i dataskabe med det resultat, at de har taget uoprettelig skade eller er gået helt tabt i tilfælde af brand.

Forsikringsselskabet dækker ikke tab af datamedier, medmindre de er korrekte sikret i dertil beregnede dataskabe.

Når du skal vælge det rette dataskab, skal du tage højde for:

  • Papirdokumenter: Temperaturen må ikke overstige 170 grader.
  • USB-Drev: Temperaturen må ikke overstige 65 grader
  • Computere: Temperaturen må ikke overstige 50 grader

 

ALTID ET STORT UDVALG AF DATASKABE

Opnå den fornødne sikkerhed i hjemmet eller på arbejdspladsen med robuste og forsikringsgodkendte dataskabe fra os. Vi tilbyder et stort udvalg af dataskabe i forskellige størrelser og designs, nogle som et kombineret penge- og dataskab.

Hvilken type dataskabe du bør vælge, afhænger af mange forskellige faktorer, og vi anbefaler derfor, at du altid søger professionel rådgivning inden køb.

 

KONTAKT OS  FOR MERE INFORMATION

Kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk, hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg af pålidelige dataskabe til beskyttelse af dine værdifulde datamedier.

Modtag et uforpligtende tilbud
Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst