Cookiepolitik
Nøgleskabe med lås og nøgle

NØGLESKABE, NØGLEBOKSE OG MEDICINSKABEPAS GODT PÅ DINE NØGLER

Hvis du gerne vil passe ekstra godt på dine nøgler, så tilbyder vi nøgleskabe, som kan værne om sikkerheden i dit låsesystem og lette administrationen. En nøgleboks kan monteres på en væg og er velegnet til alt fra skoler og boligforeninger til byggepladser og hjemmeplejer.

Vi har derfor både simple nøglebokse til private og mere avancerede teknologiske nøgleskabe til større virksomheder med flere hundrede nøgler som skal udlånes hver dag.

Alle vores nøgleskabe er godkendte og testet, hvilket sikrer dig den højeste sikkerhed på markedet. Fordele ved et nøgleskab kan f.eks. være: 

  • Få overblik over hvem har hvilke nøgler og hvornår nøglen er udlånt
  • Få besked på mail, hvis en nøgle ikke er returnet til indkodet tidspunkt
  • Få samlet alle nøgler samme sted og med høj sikkerhedsniveau
  • Nøgleskabe kan monteres både indendørs og udendørs

 

DEN BEDSTE SIKKERHED FRA DE BEDSTE BRANDS

Vi forhandler elektroniske nøgleskabe fra RUKO, hvilket udmærker sig ved, at de automatisk registrerer, når nøglerne fjernes, men også indfanger hvem, der fjerner dem og hvornår. Det er en effektiv løsning, som bl.a. boligselskaber, hoteller, museer og sygehuse anvender. Du kan åbne nøgleskabe med en pinkode, et magnetkort eller en anden løsning, der passer dig.

Er der nogle personer eksternt, der skal have adgang til din virksomhed, f.eks. alarmselskabet, så er et nøglerør en funktionel måde at opbevare dine nøgler eller adgangskort på. Nøglerøret monteres i døren eller i en ydermur. På den måde bliver håndteringen af dine nøgler mere sikker og effektiv.

 

 + SE RUKO TRAKA NØGLESKAB I BRUG

 

SIKKER OPBEVARING AF MEDICIN

Medicin bør ligesom nøgler bevares sikkert. Vi forhandler også RUKO medicinskabe, som sikkert opbevarer medicinen. Med integration til ejendommens adgangskontrol kan du får maksimal kontrol over adgangen til medicinskabet.

 

KONTAKT OS OG HØR MERE

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk, hvis du skulle have spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på et nøgleskab, nøglebokse eller medicinskab. 

Modtag et uforpligtende tilbud
Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst