Værdiskabe

Værdiskabe og PrivatbokseGØR LIVET SURT FOR TYVEN

Med et værdiskab kan du opbevare de ting, der har allerstørst betydning for dig. Det kan være alt lige fra datamedier, fotografier, værdidokumenter til elektronik.

Selvom værdiskabet er meget tungt, fylder det som regel ikke særlig meget. Derfor får du en sikker løsning, der ikke kræver meget plads, men stadig sikrer dine værdier i tilfælde af indbrud.

Et værdiskab er ofte bedre egnet til privatpersoner, fordi de er mindre.

Værdiskabe er skabe, der ikke er testet efter sikkerhedscertificeringen EN1143-0, som andre sikringsskabe har. Vi forhandler dog stadig kun kvalitetsrigtige modeller fra førende producenter på markedet som bl.a. Franz Jäger. På den måde er du sikret et værdiskab, som stadig yder god beskyttelse af dine værdier.

 

Godkendte værdiskabe tilbud

 

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Vi har værdiskabe og privatbokse i alle designs, størrelser og prisklasser uanset om det er til privat eller erhvervsmæssig brug.

Hvis du ønsker at høre mere om vores værdiskabe, kan du kontakte os på tlf. 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk for yderligere information om vores produkter.

Alle vores medarbejdere er faguddannede og kan give dig professionel vejledning til, om du bør vælge et værdiskab, et sikringsskab eller en privatboks for opnå optimal beskyttelse. 

Få uforpligtende tilbud
Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst