Sikring af idrætshaller

Sikring af idrætshallerLØSNINGER TIL SIKRING AF HALLER

I en sportshal er der mange sikringsudfordringer, da hallen typisk har åbent mange af døgnets timer hver dag, året rundt. Der kommer mange forskellige mennesker og klubmedlemmer, så derfor er gennemstrømningen altid stor. 

Der ligger en stor udfordring og en vigtig opgave i at projektere de rette sikringsforanstaltninger, som effektivt forebygger hærværk og indbrud.

Samtidig skal der dog stadig være en fleksibel hverdag for personalet og brugerne af hallen, uden at arbejdsgangen sænkes.

 

VI SØRGER FOR DEN SAMLET LØSNING

Vi sørger for en samlet og professionel løsning, hvor du bl.a. kan få installeret ABA-anlægerhvervsalarmvideoovervågning eller adgangskontrol, så du har styr på sikkerheden. Derudover kan du frit bestemme, hvem og hvornår de forskellige brugere må have adgang til hallen. 

På den måde sikrer I på den ene side, at sikkerheden er i top i og omkring hallen, og på den anden side, at gennemgang og færdsel i hal-området er nem og smidig.

Med udgangspunkt i jeres konkrete behov og ønsker skræddersyr vi en optimal løsning, der på samme tid tager hensyn til sikkerheden og færdslen i hallen.

 

Referencer kundecases

 

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

Ring på telefon 70 20 21 12 eller send en mail til bagger@bagger-laase.dk, så tilbyder vi et uforpligtende rådgivningsmøde omkring jeres sikkerhedsoptimering, uanset hvor jeres hal er lokaliseret i Danmark.


UDVALGTE IDRÆTSHAL REFERENCER:

Forhør dig om et sikkerhedstjek
Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst