Cookiepolitik
Sikring af hospitaler

SIKRING AF HOSPITALERSPECIFIKKE BEHOV TIL HOSPITALER

Vi kender de specifikke behov, som et hospital måtte have grundet de forskellige sundhedsmæssige udfordringer. Pålidelige og sikre låsesystemer kan være med til, at sikre det rigtige arbejdsmiljø til behandling af patienter. På hospitaler er der ofte mange mennesker og der befinder sig ligeledes mange værdifulde ting, hvilket gør det et oplagt mål for tyveri.

 

SIKKERHED FREM FOR ALT

Det er vigtigt både at sikre medicin og andet værdifuldt udstyr fra tyveri, men samtidig er det essentielt, at hospitalers patienter, gæster og medarbejdere kan stole på, at deres ejendele er i sikkerhed. Vi kan sørge for en nem og overskuelig adgangskontrol, så I kan styre, hvem der skal have adgang hvor og hvornår.

Vi sammensætter en optimal sikkerhedsløsning med udgangspunkt i jeres konkrete behov. Det betyder, at vi indledningsvis tager en snak om, hvilke tiltag, der er brug for på netop jeres hospital og på den baggrund skræddersyr en sikker og brugervenlig løsning – til gavn for såvel medarbejdere som patienter.

 

KONTAKT VORES SPECIALISTER 

Hvis du ønsker at vide mere omkring sikring af hospitaler, er du velkommen til at kontakte os. Vi har stor erfaring inden for området i hele Danmark, så ring gerne til os på telefon 70 20 21 12 eller skriv en mail til bagger@bagger-laase.dk for at høre nærmere.


UDVALGTE HOSPITALS REFERENCER:

Forhør dig om et sikkerhedstjek

Anbefalet løsninger til hospitaler

BioCote sikrer optimal hygiejne i sundhedssektoren

SALTO BioCote® er en teknologi fra SALTO Systems der gør, at op til 99,9 % af alle mikroorganismer, herunder bakterier, fjernes fra overflader.

Vi ved, hvor vigtigt det er med et rent og hygiejnisk miljø inden for sundhedssektoren. Uanset om det er på sygehuse, institutioner eller andre steder, hvor hygiejnen betyder alt for både personale, pårørende og patienter – og her er BioCote-teknologien en optimal løsning.

BioCote® er en sikker og effektiv metode til at opretholde et godt og sundt miljø. BioCote® er desuden en langtidsholdbar løsning, fordi den antibakterielle virkning i produktet ikke kan slides op eller tørres af.

Vi gør opmærksom på, at der ikke er evidens endnu for, at BioCote® dræber COVID-19 på overflader. Vi anbefaler derfor BioCote® mod bakterier og skimmel, ikke vira.

Biocote Salto Systems

SALTO JustIn

 

SALTO JustIN giver adgang uanset hvor du er

JustIN er endnu en ny teknologi fra SALTO Systems der gør, at du kan få adgang til et rum eller en afdeling med din egen smartphone. Løsningen er meget udbredt på hoteller rundt i hele verden, men teknologien passer også perfekt til hospitaler.

Det er meget hensigtsmæssigt at bruge på hospitaler, fordi der er bl.a. mange vikarer, håndværkere eller andre, som har brug for adgang i en bestemt periode. Når brugeren får adgang, får vedkommende besked om, hvilke døre han/hun har adgang til.

Det nemme ved JustIN er, at alle kan få tilsendt nøgler – uanset hvor de befinder sig. På et hospital med meget udskiftning eller skiftende adgang er JustIN optimal. Kontakt os for god rådgivning om begge løsninger.

 

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN SAG ➜ 

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst