Content watched by Whocopied.me
Sikring af hospitaler

SIKRING AF HOSPITALERSPECIFIKKE BEHOV TIL HOSPITALER

Vi kender de specifikke behov, som et hospital måtte have grundet de forskellige sundhedsmæssige udfordringer. Pålidelige og sikre låsesystemer kan være med til, at sikre det rigtige arbejdsmiljø til behandling af patienter. På hospitaler er der ofte mange mennesker og der befinder sig ligeledes mange værdifulde ting, hvilket gør det et oplagt mål for tyveri.

 

SIKKERHED FREM FOR ALT

Det er vigtigt både at sikre medicin og andet værdifuldt udstyr fra tyveri, men samtidig er det essentielt, at hospitalers patienter, gæster og medarbejdere kan stole på, at deres ejendele er i sikkerhed. Vi kan sørge for en nem og overskuelig adgangskontrol, så I kan styre, hvem der skal have adgang hvor og hvornår.

Vi sammensætter en optimal sikkerhedsløsning med udgangspunkt i jeres konkrete behov. Det betyder, at vi indledningsvis tager en snak om, hvilke tiltag, der er brug for på netop jeres hospital og på den baggrund skræddersyr en sikker og brugervenlig løsning – til gavn for såvel medarbejdere som patienter.

 

KONTAKT VORES SPECIALISTER 

Hvis du ønsker at vide mere omkring sikring af hospitaler, er du velkommen til at kontakte os. Vi har stor erfaring inden for området i hele Danmark, så ring gerne til os på telefon 70 20 21 12 eller skriv en mail til bagger@bagger-laase.dk for at høre nærmere.

Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst