Sikring af institutioner

Sikring af institutionerFOREBYGGELSE AF TYVERI & HÆRVÆRK

Institutioner såsom offentlige kontorer har en øget risiko for tyveri og hærværk, idet der er en daglig gennemstrømning af både medarbejdere, klienter, leverandører og til tider ubudne gæster.

Der ligger derfor en vigtig opgave i at projektere de rette sikringsforanstaltninger, som effektivt forebygger indbrud, uden at arbejdsgangen sænkes.

Institutioner udgør en meget forskelligartet gruppe med individuelle behov og rammer. Skoler og daginstitutioner er åbne og tilgængelige og har materiel værdier, mens sociale kontorer kræver en højere form for sikring af bl.a. personale med f.eks. tryghedsalarmer.

 

MERE SIKKERHED FORMINDSKER ULYKKER

Vi udvikler produkter og ydelser til alle former for institutioner i hele Danmark, baseret på mange års brancheerfaring. Vi lægger vægt på løsninger, der skaber et trygt arbejdsmiljø til sikring af materielle værdier såvel som medarbejdernes trivsel.

Videoovervågning, adgangskontrol og erhvervsalarmer er blot nogle af de løsninger vi ofte anvender mod tyveri og hærværk til institutioner.

 

Referencer kundecases

 

KONTAKT OS FOR ET TRYGT MILJØ

Kontakt os og lad os give vores bud på en optimering af sikkerheden i jeres institution. Ring på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk, så tager vi et uforpligtende rådgivningsmøde.


Udvalgte institution referencer:

Forhør dig om et sikkerhedstjek
Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst