Sikring af jobcentre

SIKRING AF JOBCENTREEN EKSTRA TRYGHED

Jobcentrene rundt i Danmark sidder i nogle tilfælde med brugere, der føler sig frustreret, hvilket kan medføre at medarbejderne sidder i presset situationer.

Det har gjort, at vi eksempelvis har installeret tryghedsalarmer til medarbejderne i jobcentre rundt i diverse kommuner i hele Danmark. Det giver den ekstra tryghed, som medarbejderne kan have brug for.

 

BESKYT DE PERSONFØLSOMME OPLYSNINGER

De forskellige jobcentrer ligger også ofte inde med en stor mængde af privat information om de enkelte borgere. Derfor er det vigtigt, at sikkerheden er i top, så de enkelte borgere ikke føler sig udsatte, ved at overgive personfølsomme oplysninger.

Vi tilbyder en lang række løsninger som eksempelvis elektroniske låse, erhvervsalarmer og adgangskontrolsystemer, hvilket kan opretholde den sikkerhed.

På den måde sørger I for tryghed og sikkerhed i dagligdagen, både for medarbejderne på jobcentret og de forskellige borgere. Det kan potentielt medføre en mere afslappet og rolig stemning, og dermed en bedre rådgivning.

 

Referencer til kundecases

 

KONTAKT OS

Kontakt os og hør mere om vores sikringsløsninger til jobcentre. Vi tilbyder et besøg af vores sikringskonsulenter, som kan vurdere behovet og tage en uforpligtende snak med jer.

Uanset om I er interesseret i en samlet sikkerhedsløsning eller god rådgivning om sikring, så ring på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk.


UDVALGTE JOBCENTER REFERENCER:

Forhør dig om et sikkerhedstjek
Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst