Sikring af psykiatrienSikring og tryghed i fællesskab

I psykiatribranchen er det meget vigtigt, at skabe et trygt og sikkert miljø for beboere, såvel som ansatte.

Vi har hjulpet mange psykiatri-afdelinger i hele Danmark med, at skabe større tryghed i hverdagen ved blandt andet, at installere adgangskontrol med smarte nøglebrikker, så uvedkommende ikke kan få adgang til afdelingen. Omvendt er det også afgørende, at patienter ikke kan flugte.

 

En høj grad af sikkerhed kan i de fleste tilfælde hjælpe beboerne til at føle sig mere trygge

 

En høj grad af sikkerhed kan i de fleste tilfælde hjælpe beboerne til at føle sig mere trygge, fordi de ved, at de er i sikkerhed. For mange forbipasserende eller fremmede mennesker, der har adgang til deres 'safe space' kan nemlig medføre at beboerne bliver utrygge.

Derfor undgår man unødvendigt mange mennesker, der forstyrrer hverdagen ved at optimere sikkerheden med bl.a. adgangskontrol, videoovervågning og låsesystemer.

 

Trygge beboere og trygge medarbejdere

Urolighed smitter hurtigere end noget andet, og derfor er det også vigtigt, at de ansatte føler sig trygge på arbejdspladsen. Her tilbyder vi eksempelvis tryghedsalarmer, der giver en reel tryghed og sikkerhed for medarbejderne. 

Når medarbejderen er tryg, vil det automatisk smitte af på beboeren, og derfor har vores erfaring vist sig, at tryghedsalarmer på langt de fleste psykiatri afdelinger er uundværlige.

Tryghedsalarmer kan også bruges når der opstår flugtforsøg eller medarbejder opdager narkoindsmugling, hvor der hurtigt kan opstå en anspændt situation, hvor utilsigtede hændelser kan opstå.

Derfor anbefaler vi at øge sikkerheden med forskellige tiltag, fordi det bidrager til en bedre hverdag for alle involveret.

 

Referencer til kundecases

 

Kontakt os gerne

Vi har bred erfaring med sikkerhedsløsninger til psykiatribranchen, og kan derfor bidrage med professionel rådgivning. Ring på tlf. 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk for en uforpligtende snak om jeres behov.


UDVALGTE PSYKIATRI REFERENCER:

Forhør dig om et sikkerhedstjek
Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst