Sikring af skoler og uddannelser

Sikring af uddannelsesstederSikkerheden skal være i top

Mange skoler og uddannelsessteder har helt særlige sikkerhedsmæssige udfordringer. Skolen skal ofte være åben, både i dagtimerne, hvor elever og lærere skal kunne færdes frit i miljøet.

Dette gælder også i aftentimerne, hvor visse af skolens faciliteter anvendes til aftenundervisning og diverse fritidsaktiviteter. Derfor er det vigtigt at kunne skabe tryghed hele døgnet, både for elever og personale. 

 

Det er vigtigt at kunne skabe tryghed hele døgnet, både for elever og personale

 

Vi kan tilbyde stor fleksibilitet ved hjælp af vores adgangskontrolsystemer, der giver mulighed for, at de berettigede personer kan benytte alle skolens faciliteter, når som helst. Systemerne kan ligeledes hjælpe med at sikre skolen mod tyveri af værdifuldt udstyr, som befinder sig i eksempelvis computer-, fysik- eller musiklokalet. 

For at skabe større tryghed, handler det om at skræddersy en sikkerhedsløsning til den enkelte uddannelsesorganisation. Vi hjælper også med at administrere og vedligeholde sikkerhedssystemet, så sikkerhedsniveauet konstant er i top.

 

Forebyggelse af hærværk

Vi tilbyder en række ydelser, der kan gøre skolen eller universitetet til et trygt sted at være og samtidig beskytte mod indbrud, hærværk og brand.

De skoler, som sikrer sig oplever et klart fald i mængden af hærværk og tyveri. Dette kan være ved installation af bl.a. adgangskontrol, videoovervågning eller brandsikring.

 

Referencer til kundecases

 

Vores specialister står klar

Vi har stor erfaring i hele Danmark med at gøre uddannelsessteder trygge og sikre, uden at gøre hverdagen besværlig for skolens brugere. Ring til os på telefon 70 20 21 12 eller send en mail til bagger@bagger-laase.dk, og hør hvordan vi kan rådgive til bedste løsning.


UDVALGTE SKOLE REFERENCER:

Book rådgivningsmøde med Mads

Skal vi tage en snak om jeres sikringsbehov?

Mads Holmen

Sikringsekspert hos Bagger Låse

70 20 21 12

Mads Holmen Profilbillede

PLOV-beredskabsplan er lovbestemt

Forebyggelse af skoleskyderier

På grund af de seneste skoleskyderier i Finland og Tyskland er det blevet lovmæssigt bestemt, at alle danske læringsinstitutioner skal have en beredskabsplan i tilfælde af et skoleskyderi. Under navnet PLOV (Påbegyndt Livsfarlige Og Voldelige Handlinger) skal alle skoler yde en forebyggende indsats mod sådanne tragiske handlinger. 

Vi tilbyder at hjælpe skoler og universiteter med at minimere risikoen for at et eventuelt skoleskyderi tiltager og udvikler sig til at omfatte flere dele af skolen. Med udgangspunkt i den enkelte skoles behov installerer vi et elektronisk låsesystem, som tjener til at forstærke skolens beredskab i tilfælde af skoleskyderi.

Minimér risikoen for at skoleskyderiet udvikler sig

Vi kan blandt andet installere talevarsling, som er en alarmeringsmetode, der sikrer, at elever og lærere hurtigt bliver opmærksomme på, hvis der foregår skyderi på skolen. Med talevarsling kommer alarmlyden til at adskille sig fra den alarmlyd, der ringer ved eksempelvis brand. Det betyder, at elever og lærere ved nøjagtigt, hvilke forholdsregler de skal tage. 

Dertil kommer at vi kan installere det elektroniske SALTO Amok, der gør det muligt for lærere på skolens klasseværelser og læreværelser at forhindre gerningsmanden i at få adgang til disse – også selvom han skulle have fået fat i adgangsbrik eller nøgler. På den måde sikres beskyttelse og tryghed for de elever og lærere, der befinder sig på skolen.

Nyeste anmeldelser
fra vores kunder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service, svarer og kommer omgående, dygtige montører der har svar og lyst til at løse alle låseopgaver med et smil og faglig dygtighed.

Anders Elgen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og høflige medarbejdere. Det gik dejlig hurtigt og de ryddede pænt op efter sig, intet skidt at sige herfra.

Nanna Hvitfeldt Appel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil til hver en tid bruge Bagger låse og alarm. Bedre håndværk finder man ikke. Produkterne er i top og af bedste kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet til både private og erhverv.

Frederik Postborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak til jer for hurtig udrykning, da vi ikke kunne komme ind til en borger - 10 minutter udrykningstid er der ikke mange der kan prale med!

Sorø Ældrepleje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Og de kan virkelig deres håndværk.

Palle Bjerrisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har benyttet dem som firma, behagelig konsulent, kompetent, fin rådgivning.

Søren Skovgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik opdateret mit tyverisikringsanlæg af Bagger Låse & Alarm. Hurtigt og effektivt og god service.

Steen Enrico Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super professionelt firma med faglig og ledelsesmæssig høj kompentence.

Irene Diget

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service, de kom og leverende varen, var super flinke og smilende. Havde sådan en god oplevelse og mit hjem var atter sikkert igen. Kan klart anbefales.

Ole Høj

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan varmt anbefales. Handlet med Bagger i 20 år. Høj kvalitet og høj service.

Hilmer Juhl Christiensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger Låse kan kun anbefales - Meget tilfreds!

Frank Ditmar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bagger er lige blevet færdig med vores nye bygning - jeg kan på det varmeste anbefale dem :)

Vending Automater ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan godt anbefale at bruge dem, hurtig respons og forståelse for ens situation.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️

Responsum anbefaler - både til alarm og SALTO KS adgangskontrol.

Responsum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig, hurtig og meget professionelt arbejde af Ricki Andersen fra Bagger Låse. Kan varmt anbefale dette firma.

Tina Rosendhahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Bagger flere gange i firmaet til låsesystemer og nøgler, vi er yderst tilfredse med servicen og ydelserne.

Jonas Vignal-Olsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig og effektiv montering af alarm. Supergodt tilfreds.

Vinylbaronen Slagelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi står og skal på ferie i dag og jeres gode folk greb opgaven og fik den løst på under 2 timer. Tak for en super oplevelse og mega god service HELE vejen igennem.

Mette Bech Elsgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan desværre kun give 5 stjerner, Bagger Låse & Alarm har helt klart fortjent 10 store stjerner.

Niklas Pandell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Havde en episode natten til søndag, hvor jeg havde mistet mine nøgler. Mødte en glad og smilende låsesmed og er fuldt ud tilfreds med servicen.

Kristian Girstø Bay

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forrige søndag havde jeg haft indbrud og i løbet af en halv time stod der en låsesmed fra Bagger. Det var super service i en dårlig situation og I må rose dem der var her for godt arbejde.

Lisbet Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Professionelt firma med gode produkter af høj kvalitet. Enormt serviceorienteret og altid klar med en løsning på problemerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bagger Låse.

Naboskab ApS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtigt service 👍

Renè Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service. Jeg er meget tilfreds.

Jens Lykkedal Olsen

Top

Kontakt os - Døgnvagt service

Kontakt os - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst