Cookiepolitik
Sikring af kommuner

SIKRING AF KOMMUNERSKAB TRYGHED FOR MEDARBEJDERE OG BORGERE

Vi tilbyder et stort udvalg af løsninger, som kan gøre hverdagen mere tryg for både medarbejdere og borgere som har dagligdag på statslige kontor.

Det offentlige har ofte vigtig information, hvilket stiller et stort krav til sikkerheden. Den sikkerhed kan vi opretholde ved hjælp af eksempelvis adgangskontrolsystemer, alarmer og videoovervågning. Vi kan sørge for en samlet løsning, så det udelukkende er de rette personer, der har adgang til disse informationer. 

 

FORDELE FOR DE ANSATTE

Det er vigtigt for de ansatte at have en tryg arbejdsdag, uanset om de sidder på kontoret eller er ude eksternt. Det kan vi give ved hjælp af f.eks. en professionel overfaldsalarm. Selvom det forhåbentlig ikke bliver nødvendigt at tage alarmen i brug, kan det give en tryghed til den enkelte medarbejdere.

På samme måde kan videoovervågning og adgangskontrol medvirke til, at skabe en større vished omkring sikkerheden. Sikkerhedsbehovet varierer naturligvis i forskellige sammenhænge, og vi tager derfor gerne en uforpligtende snak om, hvordan vi kan matche jeres behov. Lad os sammensætte en effektiv løsning, der effektivt forebygger alt fra indbrud og tyveri til overfald.

 

KONTAKT OS

Har du spørgsmål så kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller bagger@bagger-laase.dk. Vi kan tage en snak om de forskellige løsninger, aftale et konsulentbesøg eller komme med et uforpligtende tilbud til forbedringen af jeres sikkerhedssystemer, uanset hvad jeres sikkerhedsbehov måtte være.


Udvalgte kommune referencer:

Forhør dig om et sikkerhedstjek
Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst