ELEVPLADSATTRAKTIV ELEVPLADS I AMBITIØS VIRKSOMHED

Hvis du er over 17 år og interesseret i en elevplads hos en ambitiøs og fremadstormende virksomhed, så skal du søge en elevplads hos os! - Mange der har været ansat som elev hos os, har kunnet bruge erfaringen som springbræt til en spændende og begivenhedsrig karriere i sikkerhedsbranchen enten hos os eller virksomheder i andre brancher. Vi modtager også gerne ansøgninger voksenlærlinge og bruger også mesterlære. 

 

 

HVORFOR SØGER VI ELEVER?

Det er altid vigtigt for os at have unge, engagerede elever ansat i virksomheden. Den motivation og interesse elever ofte bidrager med, tilfører noget helt særligt til den daglige arbejdsgang – og ikke mindst til vores kunder. Vi ønsker at yde vores kunder den bedst tænkelige service, og det håber vi, at du vil være med til at sikre i fremtiden. 

Samtidig tager vi gerne del i at uddanne morgendagens ledere og fagspecialister, hvad en elevplads ofte er startskuddet til. Vi sørger for, at du får en god elevtid hos os med god oplæring og opfølgning. Blandt andet gennem samarbejde med uddannelsessteder. Det er din og virksomhedens succes, vi sammen målrettet arbejder for at sikre.

 

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

Ring til os i dag på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig som elev hos os.

Kontakt os for mere info om vores elevpladser
Top

Ring op her - Døgnvagt service

Din besked sendes - vent venligst