Studerende til kommunikation og marketingHos Bagger Låse & Alarm A/S ønsker vi at styrke vores interne og eksterne kommunikation. Vi søger derfor en studerende, der har lysten og evnerne til at stå i spidsen for udviklingen af vores brand og bidrage til at udvide vores position i markedet.

 

Om arbejdsopgaverne

Vi har flere forskellige projekter i pipeline, hvor du vil få en vigtig nøglerolle i løbende optimering og udvikling. Opgaverne vil bl.a. omfatte: 

  • Udarbejdelse af diverse kommunikations- og markedsføringsmateriale
  • Kundeundersøgelser og udarbejdelse af kundecases
  • Udvikling og eksekvering af kommunikationsstrategi
  • Interne kommunikationsopgaver

 

Om dig

Ideelt set er du godt i gang med en uddannelse inden for kommunikation eller marketing. Måske med et par år tilbage på kandidaten. Men det vigtigste er selvfølgelig, at du brænder for faget, og at du ønsker at skabe værdi for vores virksomhed.

Udover at du er skarp til at formulere dig på skrift, så skal du gerne kunne vinge af ud fra følgende karaktertræk:

  • Du trives i kombinationen mellem strategi og eksekvering
  • Du har et kreativt mindset og formår at bringe idéerne til live
  • Du arbejder selvstændigt og løber med de bolde, du får tildelt
  • Du er udadvendt, har et godt humør og bidrager aktivt til et godt kollegaskab

 
Vi tilbyder

Hos Bagger Låse & Alarm har vi et særligt fokus på at udvikle unge talenter. Derfor får du også mulighed for jævnligt at spare med din leder og løbende styrke dine kompetencer. Din trivsel er vigtig for os, ligesom din fremtidige karriere.

Lækkerier til CV’et og erfaringer, du kan tage med dig videre: 

  • Som eneste ansatte i den interne marketingafdeling, får du et stort ansvar og mulighed for selv at definere, hvor din indsats skal lægges. Du refererer direkte til direktøren og sidder derfor tæt på beslutningerne.
  • Da vi samarbejder med et eksternt bureau, der varetager flere grene af vores digitale markedsføring, får du indsigt i den verden. Du vil løbende være i dialog med deres specialister, modtage sparring og koordinere indsatser.

Stillingen lyder på 8 – 15 timer timers praktisk erfaring med kommunikation og markedsføring pr. uge. Arbejdstiden kan tilpasses dit studie, ligesom vi også tilpasser i forbindelse med opgaveskrivning.


+ Arbejdssted:
Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse (Cykelafstand fra Slagelse station og Syddansk Universitet). Mulighed for at arbejde fra vores afdeling i Ballerup og hjemmefra noget af tiden.

+ Opstart: August 2021 eller efter aftale.

+ Ansøgningsfrist: Ansøgning og CV sendes til salgs- og udviklingsdirektør Thomas Bagger pr. mail tba@bagger-laase.dk senest den 25. juni 2021.

+ Kontaktperson: Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Bagger pr. mail tba@bagger-laase.dk eller tlf. 88 80 93 16.

Bliv en del af teamet

En god arbejdsplads og et sundt arbejdsklima

Vi ved at vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor ønsker vi også at vores arbejdsplads har et godt og sundt arbejdsklima, samt at vores virksomhed er et sted, man ønsker at arbejde og den enkelte medarbejder glæder sig til at komme på arbejde hver dag.

Derfor bestræber vi os også på at uddanne vores medarbejdere bedst muligt og udfordre dem med opgaver, så både de enkelte medarbejdere og virksomheden udvikler sig løbende. 

Hvis du overvejer at søge job hos os, så læs her hvad du kan forvente af vores arbejdsplads.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på telefon 70 20 21 12 eller skrive til job@bagger-laase.dk.

+ EN FORTÆLLING OM JOB HOS BAGGER LÅSE

Top

Din besked sendes - vent venligst