Låsesmede til vores projektafdelingJob hos Danmarks største sikringscenter

Vil du arbejde i en af Danmarks mest velrenommerede og førende låse- og sikringsvirksomheder, der forstår at skabe værdi for kunderne? Vi søger lige nu 2 erfarne låsesmede til vores projektafdeling i Ballerup.

 

Om jobbet
Med udgangspunkt fra kontoret i Ballerup, bliver du en del af et team, der håndterer større projekter inden for adgangskontrol og automatik. Det kunne f.eks. være for hoteller, byggebranchen, plejesektoren eller andre større offentlige institutioner.

Med stillingen som låsesmed bliver du en integreret del af vores voksende låseafdeling, hvor du løbende udvikler dig fagligt inden for de forskellige produktområder.

 

Personlighed

  • Du ser kvalitet som en naturlig del af dit kommende job
  • Du har gode samarbejdsevner
  • Du ser muligheder fremfor begrænsninger, og med et højt drive gør du dit arbejde til en æressag
  • Du brænder for sikringsfaget og de muligheder, branchen byder på

Hos Bagger Låse & Alarm går vi op i at udvikle vores over 90 medarbejdere og altid motivere dem til at yde deres bedste. Derfor forventer vi også, at du løbende har lyst til at styrke dine kompetencer og følge med udviklingen inden for dit fag.

 

Kvalifikationer 

  • Kørekort B
  • Straffeattest
  • Godt kendskab til IT
  • Uddannet låsesmed
  • Erfaring inden for branchen
  • Kendskab til Salto og/eller Simon Voss adgangskontrol er en fordel, men ikke et krav


Vi tilbyder
Med otte afdelinger fordelt på Sjælland, er vi et af branchens største låse- og sikringsfirmaer. Vi er i rivende udvikling og altid med helt forrest. Der er ordnede forhold og mere end 90 glade medarbejdere, som bliver dine kolleger.

Bagger Låse og Alarm A/S er en danskejet virksomhed, grundlagt i Slagelse i 1975, som beskæftiger sig med salg og installation af adgangskontrol, alarmsystemer, brandalarmer, videoovervågning, låsesystemer, sikringsgitre, dørautomatik m.m.

Vi tilbyder blandt andet personlig udvikling, dygtige kollegaer, et avanceret IT-ordre- og sagssystem.

Løn efter kvalifikationer.

 

Søg jobbet
Send din ansøgning med CV til job@bagger-laase.dk. Vi afholder løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet. Opstart sker hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Kristian Bagger på tlf. 88 80 93 07. 

 

VORES MEDARBEJDERE

En god arbejdsplads og et sundt arbejdsklima

Vi ved at vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor ønsker vi også at vores arbejdsplads har et godt og sundt arbejdsklima, samt at vores virksomhed er et sted, man ønsker at arbejde og den enkelte medarbejder glæder sig til at komme på arbejde hver dag.

Derfor bestræber vi os også på at uddanne vores medarbejdere bedst muligt og udfordre dem med opgaver, så både de enkelte medarbejdere og virksomheden udvikler sig løbende. 

Hvis du overvejer at søge job hos os, så læs her hvad du kan forvente af vores arbejdsplads.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på telefon 70 20 21 12 eller skrive til job@bagger-laase.dk.

+ EN FORTÆLLING OM JOB HOS BAGGER LÅSE

Top

Din besked sendes - vent venligst