2 ufaglærte arbejdsmænd til kabeltræk & montage af låseØnsker du at blive en del af en virksomhed, der har godt håndværk og god kundeservice som kendetegn? Det forpligter naturligvis.

Bagger Låse & Alarm er en af Danmarks førende virksomheder inden for mekanisk og elektronisk sikring til både privat og erhverv. Der er masser at se til med mange store, spændende projekter, og vi søger derfor 2 arbejdsmænd, 1 til montage af låse, beslag og dørlukkere og 1 til kabeltræk i København.

 

Om jobbet
Som arbejdsmand skal du være med til at installere låse, beslag og forberede kabling af komplekse og intelligente sikringsløsninger for kunder af alle størrelser.

Med stillingen bliver du en integreret del af vores voksende virksomhed, der i dag består af over 90 medarbejdere med fokus på sikring og sikkerhed.

 

Vores forventninger til dig

  • Du har en god indstilling, til de opgaver du bliver stillet.
  • Du kan arbejde selvstændigt og arbejde sammen med et team.
  • Du er fleksibel og er mødestabil.
  • Du lever op til de regler der er på byggepladsen.
  • Du ser muligheder frem for begrænsninger, og med et højt drive gør du dit arbejde til en æressag

 

Vi tilbyder
Udviklingen inden for låse og sikringssystemer går hurtigt, men vi har altid fingeren på pulsen, når det gælder det nyeste inden for tyverisikring.

  • Et sundt arbejdsmiljø.
  • Spændende og udfordrende opgave.
  • Ordentlige arbejdsforhold.
  • Løn efter gældende overenskomst.

 

Er du den rette person til stillingen?
Så send din ansøgning hurtigst muligt med CV til job@bagger-laase.dk. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Kristian Bagger på 88 80 93 07

VORES MEDARBEJDERE

En god arbejdsplads og et sundt arbejdsklima

Vi ved at vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor ønsker vi også at vores arbejdsplads har et godt og sundt arbejdsklima, samt at vores virksomhed er et sted, man ønsker at arbejde og den enkelte medarbejder glæder sig til at komme på arbejde hver dag.

Derfor bestræber vi os også på at uddanne vores medarbejdere bedst muligt og udfordre dem med opgaver, så både de enkelte medarbejdere og virksomheden udvikler sig løbende. 

Hvis du overvejer at søge job hos os, så læs her hvad du kan forvente af vores arbejdsplads.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på telefon 70 20 21 12 eller skrive til job@bagger-laase.dk.

+ EN FORTÆLLING OM JOB HOS BAGGER LÅSE

Top

Din besked sendes - vent venligst