Bestil ny bilnøgle

BESTIL NY BILNØGLENØGLER TIL BILER, MOTORCYKLER OG CAMPINGVOGNE I HELE DK

Vi har den nyeste teknologi til rådighed inden for startspærre og bilnøgler, hvilket betyder, at vi hurtigt kan hjælpe med en ny nøgle til dit køretøj. Dette gælder uanset hvor du bor, da vi hjælper kunder i hele landet med autonøgler.

På nedenstående liste kan du få et overblik over de autonøgler, vi kan lave. Hvis du ikke kan finde din bil, motorcykel eller campingvogn på vores liste, så kontakt os på telefon 70 20 21 12 eller skriv til bagger@bagger-laase.dk.

OBS! - Vi forsøger at opdater vores database løbende, men det er ikke altid sikkert at alle automærker er på listen - kontakt os hvis du ikke finder dit køretøj på listen.

 

SØG EFTER DIT KØRETØJ HER

  

AUTONØGLER MED FJERNBETJENING

Vi tilbyder også autonøgler med fjernbetjening til stort set alle bilmodeller og årgange, der er født med muligheden for dette. Den nye type bilnøgle med fjernbetjening tager udgangspunkt i eksisterende nøgler og kræver derfor ikke udskift af de allerede eksisterende nøgler.

Vi tilbyder også lave 'Keyless-nøgler' til alle de biler, hvor der er mulighed for det. Vi har samtidigt også sjældne autonøgler til biler klassificeret som veteranbiler, hvilket ikke fremgår på vores liste.

 

FDM TILBUD (FORENEDE DANSKE MOTOREJERE)

I samarbejde med FDM tilbyder vi en fast rabat på 20% uanset nøgletype, hvis du er medlem af FDM. Dette kunne for eksempel være en Toyota Yaris 1990-2011: Normal pris kr. 750,- FDM pris kr. 600,-

 

Modtag et uforpligtende tilbud på en ny bilnøgle
Naboskab samarbejde Samarbejdet med Bagger Låse har været altafgørende for Naboskab. Vi har været i stand til at udvikle vores koncept, levere produkterne til tiden samt give kunderne en professionel låseoplevelse – hver eneste gang!
Hanne Sophie Hjorth Jensen
Naboskab
Kompetent, hurtigt og professionel eksekvering Tusind tak for en utrolig god behandling, og for det utrættelige store arbejde I har gjort for at hjælpe os - det er vi meget taknemmelige for.
Susanne Mikkelsen
Privat kunde
Meget hjælpsome Tak for hjælpen forleden. Jeres medarbejder Rene vil jeg også gerne rose, han var meget hjælpsom og serviceminded.
Peter Grathwohl
Boligudlejer
Altid loyal og godt samarbejde Vi sætter pris på det loyale og gode samarbejde!
Henrik Kjærulff
A & O Carstensen
Søg efter dit køretøj

Tryk på modelnavnet for at oprette en forespørgsel.

Top